Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az orosz csajok?
9:
"Aha. Kb 25 éves korukig. Aztán menthetlenül beindul a terebélyesedés a sok majonéz zabálástól."
Ha ez előfordul, ezért kell figyelni rájuk. Egy jó férj nem hagyja a feleségét elhízni.
"Ja persze. Csak úgy isszák a vodkát mint a vizet, agresszívek és primitívek."
Külsőre értettem, hogy nagyon nőiesek és tudják hogy nézzenek ki jól általában.
10:
Igen, bölcsész vagyok. Mellette meg még "pénzügy-számvitel, banküzemtan szakirány" is van. Brókerként dolgozom. Egy főiskolai diplomám és egy felsőoktatási szakképzéses oklevelem van.
Nem kell felsőfokú. Csak angol és német egyetemi szakokon kell felsőfokú nyelvvizsga az alapszakos diplomához. Minden más nyelvi szakon elég a középfokú is (legalább is az SZTE-n, ahol én végeztem). Úgy mentem oda tanulni, hogy nem is tudtam oroszul. Első héten tanultuk meg az orosz ABC-t a suliban. (10-ből 7-8-an szintén nem is tudtak oroszul). Szintén csak angol és német szakokon elvárt, hogy úgy menjen oda az ember, hogy beszélje a nyelvet. A többin (orosz, spanyol, francia, olasz, stb-stb) ott kell megtanulni a 3 év alatt.
1. Imádom az oroszokat.
2. Nem hiszek a történelemben. (kivétel: Biblia)
3. Nem múlt alapján kéne megítélni az embereket.
4. Én az orosz lányokat szebbnek látom, mint a magyar lányokat. (Ne vegye senki magára!)
5. Én bírom a kemény csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!