Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az orosz csajok?
Nagyon szépek. Nem genetikai okokból. Egyszerűen csak általában karcsúbbak, vékonyabbak, mint a nyugati nők és nem híznak el úgy. A nőiességükre is nagyon ügyelnek. Szeretnek szép, nőies ruhákban öltözni és tudják hogy mennyi smink kell ahhoz, hogy szépen nézzenek ki.
Szeretnek jól kinézni és tetszeni a férfiaknak és ezért hajlandóak időt is áldozni és áldozatokat hozni. Van egyfajta sármjuk emiatt tényleg még az átlagosabb lánykáknak is ott, hogy látszik rajtuk sok időt foglalkoznak a külsejükkel és jó érzés nekik ha tudják, tetszenek egy férfinak.
Belsőre a magyar nőkhöz kicsit hasonlóak, bár azért szervilisebbek és ha jót találsz (ami több van belőlük arányaiban is), akkor jól ki lehet velük jönni. Szeretnének előbb is szülni, mint a magyar nők, tehát nem húznák az első szülést mondjuk 25 éves korukon túlig (30 feletti első szülés meg már sci-fi nekik).
Referenciáim: Fősulin szlavisztika-orosz szakon végeztem, oroszból középfokú nyelvvizsgám van. 3 nyáron dolgoztam magyarországi fürdőkben és szállodákban, ahol tömérdek orosz turistával találkoztam. Fél évet voltam kint Oroszországban egy nagyobb orosz városban (Nem Moszkva, nem Pétervár) élni cserediákként. A jövőben is tervezek még oda kimenni élni egy időre.
25/F
5:
Igen. És tízmilliókról beszélünk, nem milliókról.
De ha van időd, akkor elemezz ki minden orosz nőt egyenként. Ja hogy arra nincs? Akkor muszáj általánosításokkal dolgoznunk a cél érdekében
A 76 millióból mennyi van a legtöbb férfit kapcsolatra érdeklő 18-30-as, vagy dugásra érdeklő 16-40-es korosztályban?
Mert jó, hogy 76 millió nő van, de ebből hagyjuk már ki a nagymamákat és az iskolás kislányokat. A 76 millióból mennyi a szingli 18-25 éves nő mondjuk? Szerintem a 10 millióval még sokat is mondhattam.
Lehet sablont mondani, csak eleget kell élni hozzá a valóságban. Ismerkedni, emberi kapcsolatokat építeni, stb.
Téged ha mondjuk nőként 50-ből 41 férfi felültetne az első randin (most csak egy példa), akkor nem tudnál ráhúzni valamilyen sablont a férfiakra? De. És tedd is meg nyugodtan, mert néha szabad általánosítani, ha tényleg komoly tapasztalatok vannak a hátad mögött (nem csak pár élmény)
Ha valaki odamegy 500 nőhöz (akár csak 1 év alatt), randizik pár tucattal és dug egy-két tucattal, annak már bőven vannak élményei, amikről beszélhet. Nem egy telefonos közvéleménykutatás, de azért közel van ahhoz.
Nem muszáj.
'Egyszerűen csak általában karcsúbbak, vékonyabbak, mint a nyugati nők és nem híznak el úgy"
Aha. Kb 25 éves korukig. Aztán menthetlenül beindul a terebélyesedés a sok majonéz zabálástól.
" A nőiességükre is nagyon ügyelne"
Ja persze. Csak úgy isszák a vodkát mint a vizet, agresszívek és primitívek.
"Referenciáim: Fősulin szlavisztika-orosz szakon végeztem"
Mégegy kamu bölcsész diplomás.
" oroszból középfokú nyelvvizsgám van."
Pedig akkor már a Felsőfokú lenne a minimum.
" 3 nyáron dolgoztam magyarországi fürdőkben és szállodákban, ahol tömérdek orosz turistával találkoztam."
Kb semmilyen idegennyelvdt nem beszélnek és elvárják, hogy itt mindenki perfekt orosz legyen. Pedig ha a 40 év megszállás alatt nem sikerülta fejünkbe verni a primitív szláv nyelvüket, akkor már ezután sem fog menni.
A fürdővárosokban tőlük csak a németek nagyobb suttyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!