Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok - nektek bejönnek a nőgyűlölő srácok, bennetek van, hogy ti majd megváltoztatjátok őket?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 21:43
1/9 anonim válasza:
Nem. Aki ilyen, az megérdemli, hogy egyedül rohadjon meg. :D
2/9 anonim válasza:
Elsővel egyetértek. Én sem írhattam volna szebben
3/9 anonim válasza:
Honnan tudom én előre, hogy nőgyűlölő? Gondolom nem bukik ki első beszélgetés alatt.
Nem akarom én senki világnézetét csorbítani. Majd megismer és eldönti, hogy gyűlöl vagy sem :)
4/9 anonim válasza:
Gyűlölködjön csak magában, nekem nincs se időm se energiám a hülyékre.
5/9 anonim válasza:
A kettő nem függ össze:D Nem jönnek be, sőt, de azért megpróbálom hátha segít rájönniük hogy valamit rosszul gondolnak néhány tényleges bizonyíték felvonultatásával az ellenérveimre. De ez szóban, üzenetben, stb soha nem kezdenék ilyen emberrel és a társalgások is rövidek mert elég gyorsan rájövök hogy ezeket nem lehet megváltoztatni, főjenek a saját levükben, én megpróbáltam.
6/9 anonim válasza:
Akarja a bánat megváltoztatni.
Nőgyűlöljön ahogy akar, én nem gátolom meg benne, csak engem hagyjon békén.
7/9 anonim válasza:
Kicsit összefüggéstelen a kérdésed.Ezzel most a haszon oldalára gondoltál?
8/9 anonim válasza:
Nem és nem.
Szerencsére gyorsan kiszúrom az ilyeneket és még a társaságát is kerülöm.
Eszembe nem jutna neki bármit bizonygatni, azon kívül, hogy jobban jár, ha messzire elkerül ő is.
Normális ember tudja, hogy senkit nem lehet megváltoztatni. A nőgyűlölőt se!
Pukkadjon meg egyedül.
9/9 anonim válasza:
Az ilyen srácok szoktak azzal jönni, hogy őket minden csaj visszautasította, és ezért lettek olyanok, amilyenek... Hát én randiztam már olyan sráccal, akit minden csaj barátzónába tett, és akik meg nyomultak rá, azok neki nem tetszettek, egy szóval totál káosz volt a magánélete, még sem találkoztam még annyira rendes és kedves fiúval, mint amilyen ő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!