Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elveszítése egy 20 centissel?
1. Nem kell tövig.
2. Nem csak a hossza számit majd, hanem az átmérője is.
Toljanak beléd egy 30 cm hosszú faxt!
Úgyis az lett a menő,hogy egyes csajok csak hosszú dákót akarnak és a srácok med dicsekednek,hogy nekik mekkora nagy.
Egy irigy a farkam állva 3cm méretű,alacsony,dagadt,kopaszodó,önbizalom hiányos srác vagyok.
Vegyetek bioglide aloe síkosítót, nem tudom mi van pluszban benne, de 1. alkalommal csak azzal ment, hiába ázott szét alattam minden! :) Sok nyelvet kérj és kézzel is előtte.. aztán lesz, ami lesz! Túl kell ezen esni, hogy jó legyen!
Figyelmes legyen, de ha tudod, hogy az, akkor meg mit aggódsz? Nem erőszakra készültök!!! Ne rettegj attól, hogy paraszt lesz, ha már a pettingnél is finom szokott lenni!
Lehet, hogy becsusszan, lehet hogy csak a 4. összebújáskor sikerül, fájhat, vérezhet (2-3 csepp), de nem mindenkinél van így.. a lényeg, hogy jó legyen!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!