Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A 20 centis farokkal élvezitek jobban a szexet a 25 centissel vagy a 15 centissel?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 15:36
1/11 anonim válasza:
Pasifüggő...tök mindegy a méret, ha béna és önző az ágyban.
2/11 anonim válasza:
A huszonöt már túl sok, a másik kettő közül azzal, amelyik vastagabb.
3/11 anonim válasza:
bőven elég a 15cm
ha megfelelően vastag is hozzá
az simán mehet tövig ellenben a másik kettő tuti nem
4/11 anonim válasza:
Ezek közül a 15 centissel élvezik a legjobban, de mégis a 25 centist választanák mind.
5/11 A kérdező kommentje:
szeretnék a nagy 25 centist is kipróbálni mindegyik arra vágyik szerintem csak nem vallja be a nagy faszra
2015. okt. 20. 19:35
6/11 anonim válasza:
15. Próbáltam nagy fasszal és szar volt, fájt. A 15 bőven elég, még nagyobb is mint az átlag.
7/11 anonim válasza:
A 20 centis már kellemetlen valamikor, szóval a fene vágyik 25 centire.
9/11 anonim válasza:
soha eszembe sem jutott h keressek egy 25cm pasit
tökéletesen elégedett vagyok az éppen aktuális párom méretével
10/11 anonim válasza:
19-20 Cm az ideális véleményem szerint, kielégitő örömöket tud okozni főleg ha a kellő vastagság is megvan hozzá ,aztán az sem hátrány ha tudja használni az a valaki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!