Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet? Hármas szexről van szó. Részletek lent!
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom, amit kigondoltam, jó ötlet-e.
Van egy nagyon jó barátom, ő 27 éves, és még szűz. Átlagos külsejű, kicsit félénk srác, akinek eddig sajnos nem volt szerencséje a lányokkal. Emiatt nagyon el is van keseredve. Rettenetesen sajnálom őt, és szeretnék rajta valahogy segíteni. Ha barátnőt nem is tudok szerezni neki, legalább valahogy hozzásegíteném a szüzességének az elvesztéséhez. Hátha ettől megjönne az önbizalma, és megpróbálna csajozni. Gondoltam prostira, óvatosan rákérdeztem, de erről hallani sem akar. Ekkor jutott eszembe, hogy a barátnőmmel régóta tervezgetjük, hogy kipróbáljuk az egy fiú két lány és egy lány két fiú felállást. Arra gondoltam, a második fiú lehetne az én barátom. Elmondtam az ötletemet a kedvesemnek, aki nem zárkózott el tőle.
Szerintetek jó ötlet? Felvessem a dolgot a barátomnak? Vagy ezzel csak rontanék az amúgy is rossz helyzetén?
Én bírnám... :D ha nem konzervatív a srác akkor nem hinném hogy nemet mond...
Poén szinten kell vele erröl kommunikálni és figyelni a reakcióit.
Pl" miért nem csatlakozol egy párhoz...ott nem kell elmondani hogy még szűz vagy "
...vagy valami hasonló sztorival becserkészed...
Amikor ilyen lehetőség kínálkozott én rá haraptam...bar már nem voltam szűz :D
29/F Kecskemét
miért nem járhatja a saját útját?
a ti kapcsolatotok olyan, hogy más is szeretkezhet a barátnőddel?
Más is szeretkezhet a barátnőddel? :D
Akinek nem jön be a szabad szex... ahol szex és szerelem külön asztal az minek ír ilyen témához?
:D
Érthetetlen a kéretlen vélemény nyílvánítás.
Hallgatni arany ha csak ennyi jön ki a szádon.
...és csak jönnek és jönnek :D és háborognak bár senkit sem érdekel.
Kötelességeteknek érzitek hogy elfogadás képtelen eszméiteket okádjátok ide?
Osztozkodsz a csajodon?
Egy szűzzel? Aki még P-n.t se látott?
Így játszod a nagyfiút?
A világ legxarabb ötlete!
Ha ennyire gáláns vagy.
Akkor hagyd vele együtt a csajodat egy-két órára.
Ja,ez már nem működik mert nem csorgathatod a nyálad miközben bénázva dgja a haver a nődet.
Te egy úriember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!