Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit értetek az alatt, hogy szeretitek, ha a pasi domináns az ágyban?
a dominancia nem csak fizikai fájdalom okozásában merülhet ki
a dominancia az mikor uralkodik valaki az éleveted felett
vagyis a másik az aki meghatározza mikor élvezhetsz el milyen pozben milyen körülmények között
már ha meg van engedve neked az elélvezés :)
ha sima szexre gondolsz akkor ott azt jelenti h a aktívabb szerepe a pasié, pózt helyszínt a szex minöségét befolyásolja vezeti az aktust a másik igényeinek figyelembe vételével
a hajhúzás és fenekelés (stb..) simán szadista elem a szexben, semmi köze a dominanciához
ez egy szadista és egy mazo hajlamú emberke játssza el
de ettől még lehet h a mazo a domináns :D
nálam a dominancia azt jelenti h képes a fejebe mászni és elérni azt h én akarjam megtenni azt amit ö szeretne megtenni velem
vagyis manipulálni a vágyaimat
ő vetkőztessen, tegye oda a kezemet ahová akarja, szavakkal irányítson, pl. mondja hogy most fogd meg a farkamat, húzogasd, most kicsit finomabban, most keményebben, vedd be a szádba, de csak a makkot stb. ő szabja meg hogy mikor mennyi ideig, milyen mélyen és gyorsan szopjam, milyen pózba legyünk, utána ő váltson pózt.
+ én szeretem hozzá azt is ha kikötöz, beköti a szememet, elfenekel, megüt, nem nagyon keményen, csak finoman, megszorítja a nyakamat, húzza a hajam stb.
nekem ezt jelenti hogy ő dominál
22L
jól írják a többiek, a legtöbb lány szereti ha a pasi irányít és dominál. Csak sokan nem tudnak vagy nem szeretnek, emiatt naná, hogy a csaj egy darab faként fekszik alattuk.
De ilyenkor arra vágynak, hogy minden pózt, tempót és akciót te irányíts, felizgulnak arra, hogy más kezében vannak és a váratlan dolgokat szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!