Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szeretitek ha a melletek közé rakja be a pasi a farkát?
Figyelt kérdés
Akár igen akár nem mindkét esetbe indokoljátok meg miért! Kort is írjatok köszönöm! :)2016. okt. 1. 10:32
1/10 anonim válasza:
Én szeretem.. nem tudom miért, talán azért mert látom Rajta hogy mennyire élvezi, és ettől én is mégjobban felizgulok. Pláne ha közben hátra nyúlva ujjaz is.. 26/L
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És ezt csak a kapcsolatba lévő partnerrel vagy egyéjszakás alkalommal is csinálod?
2016. okt. 1. 11:41
3/10 anonim válasza:
Én kapcsolatban csinálom, szeretem nagyon. Szexi nagyon és izgató. :) Élvezni való nincs benne, "csak" a látvány, de az nagyon... ahogy a szép farok a melleim közt mozog meg hogy a barátomnak mennyire tetszik. 24/N
4/10 anonim válasza:
Érzés tekintetében teljesen semleges számomra a dolog, semmi izgató nincs benne. Csak az tetszik, hogy a másik fél élvezi :)
21N
5/10 A kérdező kommentje:
Vègülis amit mondtatok azt jelenti hogy jobban èlvezitek ha kèzzel vagy szájjal szopják a melleteket?
2016. okt. 1. 12:33
6/10 anonim válasza:
Igen mert ott vékony a bőröm és engem is izgat vele.
8/10 anonim válasza:
Érzés tekintetében teljesen semleges számomra a dolog, semmi izgató nincs benne. Csak az tetszik, hogy a másik fél élvezi :)
33 n dettó és csak kapcsolatban
és igen, kézzel simogatás v. szájjal az az, ami kényeztető
9/10 anonim válasza:
én szeretem :) látom hogy izgató neki, szeretem a mellemet használni, és olyankor tudok kicsit pihenni :D 17/L
10/10 anonim válasza:
Nekem talán az az egyik kedvencem. Vagy bármi, amit a mellemmel tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!