Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők, lányok nagyon elájul ha lát egy kegyetlen izmos csávót?
Figyelt kérdés
Az esetek kb 80-90% ban úgy vettem èszre,hogy a csajok elájulnak tőle nagyon2016. okt. 10. 19:47
1/8 anonim válasza:
Mert jól néznek ki. Gondoltad volna..? :P
2/8 A kérdező kommentje:
Nem:D itt ara is gondolok hogy az se baj ha buta,esetleg nem humoros stb csak izmos
2016. okt. 10. 19:49
3/8 anonim válasza:
Számomra nem vonzó egy "kegyetlenül izmos csávó".
Azt a 80-90%-ot hogyan sikerült kiszámolni?
Mintha kicsit túloznál...
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ájulok el tőle. :) Nem szeretem a nagy izmú pasikat. :)
5/8 anonim válasza:
Nemtom mas hogy van vele, megnézni megnézem ha jol néz ki (a buta szokeket is megnézik), de szex csak olyan sraccal esélyes, aki belsore is okes.
6/8 anonim válasza:
Nem ájulok el tőle. Szépnek szép és mindenképp elismerésre méltó a sok munka amit beletesz abba, hogy kockás hasa legyen vagy szép domborodó izmai, viszont ez így önmagában még nem fog levenni a lábamról, ájuldozni meg végképp nem fogok.
7/8 anonim válasza:
én is megfigyeltem ezt,meg még pár dolgot ezzel kapcsolatban.
1.ha az izmos srác 175 alatt van,akkor hiába izmos láthatatlan marad,vagy megmosolyogják,rosszabb esetben kinevetik.
míg ha egy jó magas van kigyúrva,akkor van az epedés.
2.ha a magas izmos fizikumhoz alacsony státusz rakódik,pl melós ruhában van,vagy fizikai munkát végez,akkor hiába adonisz,megint csak láthatatlan lesz.
8/8 anonim válasza:
Hát nekem a sovány srácok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!