Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, hogy valaki senkine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki senkinek se kelljen? Ti mit tennétek? (én már azon is gondolkoztam, hogy selejt vagyok, meg kellene halnom)

Figyelt kérdés

2016. okt. 10. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem a helyi nők hibája,.hogy nem kellesz senkinek.

2016. okt. 11. 01:22
 12/18 anonim ***** válasza:

"Valamiért mindenki utálattal tekintett rám eddig."

A világ nem körülötted forog.

2016. okt. 11. 01:28
 13/18 anonim ***** válasza:

"Az utolsó jól mondja, külföldön kell keresgélni, a magyar nők mentalitása romlott, itthon nekem se volt szerencsém, de egy külföldi lánnyal minden megy, sokkal nyugodtabbak. Ország válogatja, hol nőnek fel."

Ez így nem igaz. Külföldön is egy országon belül vannak különbségek. Ott is voltak beképzelt nők

2016. okt. 11. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:
én is így vagyok már jó ideje, csak sajnos nincs erőm végezni magammal pedig már rég meg kellett volna tennem
2016. okt. 11. 15:48
 15/18 anonim ***** válasza:
11, hát dehogynem, itthon van NASA vagy csillagász laboratórium? Nincs, és ha te a NASA-t akarod feleségül venni, akkor azt itthon nem tudod.
2016. okt. 12. 02:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy kicsit nagy az egód... Azt hiszed te vagy a világ közepe. Pedig dehogy. Én megnézném mi van a világban rajtam kívül
2016. okt. 12. 04:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi van?

2016. okt. 12. 07:44
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem a kerdezonek egy lelkitats kellene nem pedig az hogy itt kiosszatok.Szegyeljetek magatokat,tisztelet a kivetelnek..Kerdezo irj ram beszelgetni:)
2016. dec. 27. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!