Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja a férfiakat ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a férfiakat ha én nem akarok elsőre szexet max pettinget?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban tudom élvezni ha előtte feltérképezhetjük egymás testét és nem egyből reszelni akarnak
2016. okt. 10. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%

Atyaég!!!Nöként kitépem a hajam, te mi a bánattól vagy ennyire prűd???!

Neked nem hogy kapcsolatod nem lesz, de még megdugni se fog senki ezzel a hozzállással.

Ha nem kamu a kérdés, hát....nem tudom mit mondjak.

Üdv: egy szintén nem tini

2016. okt. 10. 11:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azt zavarja, aki csak könnyű kalandot keres. Engem nem zavar, sőt, kifejezetten így szeretem én is, ha adunk időt magunknak az összehangolódásra. Mondjuk van, amikor mégsem várjuk meg, és egyből szex is van, de ezzel együtt tudok élni.
2016. okt. 10. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:
12%

#11 vagyok

Attól mert lepontoztál, attól még lehet igazság abban, amit mondtam.

A jó szex alap egy kapcsolatban.Minek fussunk köröket, ha nem muszáj?!

Randizgassak valakivel hónapokon át, csókolózzak stb, hergeljem fel magam, szeressek bele,majd derüljön ki, hogy kicsi a szerszám, vagy béna?Utóbbin lehet javítani, de a méreten nem.

2016. okt. 10. 11:45
 14/19 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam le senkit tök felesleges lenne

és ez nem prűdség :)

prűd az aki csak hanyatt sötétben és 5 perc alatt :)

hanem csak annyi h nem akarok gyorsan mindent egyszerre

ha elsőre pláne első talin mindent megkap a pasi és én is, hamar oda a varázs, nincs vágyakozás, csak amolyan letudtuk és kész

másik ok h nem alkalmi szexet kerestem soha

és ez pontosan megfelelő arra is h aki azt keres eltűnik és így ne vesztegetem az időm olyanra aki nem felel meg

nem írtam h hónapokig tartana ...

max 2 de akkor ritkán van randi és idő rá :)

a jó szex persze h kell

de nem gyorsvonatként ! hanem szépen nyugisan lépésenként megismerve a másikat ráhangolódva és kiismerve

gondol el milyen szar már ha kiderül h 10mpes a pasi első szexnél ? pláne első randin

volt akkor értelme ? neked jó lenne egy alig pár perces maszatolás ?

2016. okt. 10. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy maszatolni nem szeretek, a kemény szex híve vagyok.Épp ezért fontos, hogy még az elején kiderüljön, működik-e a dolog.
2016. okt. 10. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindkét hozzáállást meg tudom érteni, és egyik sem rossz. Nálam abszolút hangulatfüggő, hogy mihez van kedvem. Van, hogy fontosabb, hogy az érzelmek domináljanak, és van amikor hagyom kiszabadulni az állatot. (F)
2016. okt. 10. 12:43
 17/19 A kérdező kommentje:

sehol nem írtam h nem szeretem a vadabb dolgokat :)

de azt majd később ha kiismerem és vevő rá

de mi a fenéért rohanjak vele ha nem ismerem a másikat

spec nem szexuális kérdőívet töltetek ki velük h pontosan tudjam mit szeretnek és mit nem

2016. okt. 10. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Azok a férfiak, akiket nem is akarják a szexet az első alkalommal, azok nem kellenek a nőknek.
2016. okt. 10. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Legalább nem kell óvszer.
2016. okt. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!