Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a férfiakat ha én nem akarok elsőre szexet max pettinget?
Atyaég!!!Nöként kitépem a hajam, te mi a bánattól vagy ennyire prűd???!
Neked nem hogy kapcsolatod nem lesz, de még megdugni se fog senki ezzel a hozzállással.
Ha nem kamu a kérdés, hát....nem tudom mit mondjak.
Üdv: egy szintén nem tini
#11 vagyok
Attól mert lepontoztál, attól még lehet igazság abban, amit mondtam.
A jó szex alap egy kapcsolatban.Minek fussunk köröket, ha nem muszáj?!
Randizgassak valakivel hónapokon át, csókolózzak stb, hergeljem fel magam, szeressek bele,majd derüljön ki, hogy kicsi a szerszám, vagy béna?Utóbbin lehet javítani, de a méreten nem.
én nem pontoztam le senkit tök felesleges lenne
és ez nem prűdség :)
prűd az aki csak hanyatt sötétben és 5 perc alatt :)
hanem csak annyi h nem akarok gyorsan mindent egyszerre
ha elsőre pláne első talin mindent megkap a pasi és én is, hamar oda a varázs, nincs vágyakozás, csak amolyan letudtuk és kész
másik ok h nem alkalmi szexet kerestem soha
és ez pontosan megfelelő arra is h aki azt keres eltűnik és így ne vesztegetem az időm olyanra aki nem felel meg
nem írtam h hónapokig tartana ...
max 2 de akkor ritkán van randi és idő rá :)
a jó szex persze h kell
de nem gyorsvonatként ! hanem szépen nyugisan lépésenként megismerve a másikat ráhangolódva és kiismerve
gondol el milyen szar már ha kiderül h 10mpes a pasi első szexnél ? pláne első randin
volt akkor értelme ? neked jó lenne egy alig pár perces maszatolás ?
sehol nem írtam h nem szeretem a vadabb dolgokat :)
de azt majd később ha kiismerem és vevő rá
de mi a fenéért rohanjak vele ha nem ismerem a másikat
spec nem szexuális kérdőívet töltetek ki velük h pontosan tudjam mit szeretnek és mit nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!