Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a férfiakat ha én nem akarok elsőre szexet max pettinget?
Figyelt kérdés
Sokkal jobban tudom élvezni ha előtte feltérképezhetjük egymás testét és nem egyből reszelni akarnak2016. okt. 10. 10:30
1/19 anonim válasza:
Ne általánosíts! Nem minden férfi akar elsőre szexet...csak azok akik nem komoly kapcsolatban gondolkodnak. Aki első szexet akar annak általában csak szexre kellesz. Aki többre vágyik, azt tud várni.
2/19 anonim válasza:
Senkit nem zavar ez te életed úgy dobod oda magad bárkinek ahogy akarod
3/19 anonim válasza:
A petting is szex, úgyhogy engem nem zavarna. (F)
4/19 anonim válasza:
Én is így szoktam a lányokkal. Sokkal jobb így. És mire odakerülünk már ismerjük egymást annyira hogy nagyon jó legyen a szex.
5/19 anonim válasza:
Kedves #1, nem minden férfi csak szexet akar, aki elsőre lefekteti a nőt.Nem lenne az élettársam ha így lenne.
Kérdező, nem minden férfi akar dugni az elsö randin, de ha mégis, akkor mi van?Ha felnőttek vagytok, hagyd már el ezt a petting dolgot.Tudod ki a f+sz tudna ott megállni...
Mondom ezt 32 éves nőként.
6/19 anonim válasza:
Én 26 vagyok, én már nehezen állnám meg, hogy más ne legyen, de szerintem is jót tehet, ha elsőre még csak játék van. :)
7/19 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem h első randin vagy ilyesmi
hanem h az első alkalommal mikor összebújunk akkor nem szeretnék szexet
csók simogatás bújás
majd később lassan fokozatosan haladni a megismerésben és majd pár ilyen alkalom után hagyni a behatolást
35+ vagyok szal nem tini :D
2016. okt. 10. 10:51
8/19 anonim válasza:
Ez nem zavar senkit. Mi életünk első találkozása alkalmával 15 perc múlva már pettingeltünk, a második randin (másnap) már dugtunk. Ez a tempó még elfogadható. :))
9/19 anonim válasza:
5. lehet hogy nem mindegyik, de a többség igen. jobb ezt észben tartani, mintsem hogy naivan bevállalni dolgokat
10/19 A kérdező kommentje:
köszi de nem akarok ismerkedni innen :)
2016. okt. 10. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!