Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostihoz újra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz újra?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok, és még szűz.. hogy miért, abba ne menjünk bele. Egyrészt egy régebbi eü probléma miatt, utána pedig a félelem miatt, nincs önbizalmam. Elmentem múlt évbe egy prostihoz (rosszlanyok.hu), de sajnos annyira túlparáztam, hogy nagynehezen az orál sikerült. Fél órát voltam csak, de szívem majd kiugrott az izgalomtól. Sokak tanácsára mentem el, hogy ez majd segít leküzdeni a félelmeket, meg hogy leesik a vállamról ez a szüzesség teher (mert igen, ez teher). Menjek el újra? Felejtsem el? mit tegyek?

2016. okt. 9. 22:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

Előző: dicséretes az önkritikád, mondhatnám szimpatikus!

Ugyanakkor félelmetes, mert ritka nagy balf.sz lehetsz: tisztában vagy a gyengeségeiddel, de ahelyett hogy összeszednéd magad és végre FÉRFI lennél, befizetnél egy normális prostihoz egy fél napot, és szétdugnátok a dupla ágyat, ahelyett te szorgalmasan recskázol és nyalogatod a sebeidet!

Higgyétek már el: nem véletlen a legősibb mesterség a prostituáltság, mióta világ a világ az emberek mindig jártak nőkhöz - még ha fizetni vagy bartelezni is kellett - mert a természet törvényeinek nem lehet ellenállni, csak betegesen!

Ne foglalkozzatok a károgókkal: menjetek és könnyítsetek magatokon, nyerjétek vissza az önbizalmatokat!

Nyugi, már rég nem lesz se fidesz, se kdnp, a prostik akkor is élni és virágozni fognak! Nem volt még hatalom a világtörténelemben amely ki tudta volna irtani a prostitúciót! Ha úgy tetszik: szükséges rossz!

(bár szerintem: jó)

2016. okt. 13. 09:59
 22/24 anonim ***** válasza:
16%
21# Azért reklámozza a qrvákat mert nem fizetős csaj szóba se áll vele. :D Gyakorlatilag csak pénzért érintkezhet nővel. :D
2016. nov. 2. 18:50
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
A prosti nem fog semmilyen szorongást feloldani, elmész, ha ép nem stresszel, és működik a szerszám,akkor lesz egy jó egy órád, aztán viszlát, egy ideig úgy fogod érezni, hogy fordultál egy 180 fokos fordulatot, de aztán visszafordulsz ugyan oda,ahonnan indultál. Tapasztalatból írom ezt, csak nekem nem azzal volt a gond, hogy azért nem merek kezdeményezni a nőknél, vagy azért nem mertem, mert szűz voltam, hanem a külsőm miatt van önbizalom hiányom. Először a fejedben tedd rendbe a dolgokat, ha pedig arra kerül a sör,hogy nővel leszel, ne mondd el,hogy szűz vagy. nem fogsz bénázni, használd jól a nyelved, pörgesd be, ne félj beteszi majd ő magának! :)
2016. nov. 2. 18:59
 24/24 anonim ***** válasza:
31%
Na, most miért kellett lepontozni a válaszom? Az jobb lenne, ha azt írnám,hogy menjen el prostizni, aztán hátha rászokik. Ezzel nem segít magán, prostizni nem nagy kunszt, azzal nem szerez semmilyen önbizalmat, "szolgáltatást" kérni nem nagy dolog, írom ezt úgy,hogy voltam már prostinál.
2016. nov. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!