Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz újra?
#10 dehogy is. Pszcihológiai okora jó a prosti. Akiben akkora gát képződött a szüzesség által, hogy emiatt nem tud ismerkedni, csajozni. Főleg akit megaláztak a szüzessége miatt.
Engem 3 csaj beszélt ki, alázott meg, az egyik szakított velem mert 24 évesem szűz voltam. Nem közbetlen emiatt, de ez vezetett ide.
A nők rettentő kegyetlenek tudnak lenni ilyen téren, főleg ha a kis barátnőiknek kifecsegik a dolgot. Soha ne bízz nőben ilyen téren. Legjobb fegyver, ha elmész prostihoz egykétszer, tanulsz, majd legyőzöd a félelmeket. Eztán hallgatsz a dologról mint a sír. Soha nem szabad őszintének lenni ebben.
Akik le akarnak beszélni róla, csak bigott erkölcsi maszlagok miatt teszik - hülyeséget beszélnek!
A problémádat sem a pszichológus, sem az imádkozás nem fogja soha sem megoldani!
De ha elmész egy számodra tetsző kedves prostihoz (nem egy félórára!) akkor az elveszi a szúzességedet és bevezet a világ csodájába, a szex rejtelmeibe!
Vigyázz arra, hogy ne légy bele szerelmes - ez a veszély könnyen fennáll, ha sok élvezetet, örömöt, gyönyört okoz neked! Nagyon sok sikert!
Egyetértek utolsóval... kivéve a szorongás részben. Vannak akinél ez ilyen pszichológiai formában jön elő... őket nem szabad bántani emiatt, egészséges pszichével fel nem fogható senkinek.
Az agy ilyen, asszociál és megerősödnek a negatív pályák. Pl mikor sorban 4x megbuktam szigorlaton, majdnem kirúgtak. Odafele a buszon pánikrohamot kaptam, azthittem meghalok. Majdnem széthánytam fostam magam a buszon. Sajnos ez olyan negatív élmény volt, hogy még fél évig rettegtem a busztól, és bizony többször előjött teljesen ártalmatlan utakkor. Ilyen az emberi agy, hiába mondod neki a punci nem harap, ha szorong arról nem biztos.h tehet.
köszönöm válaszát mindenkinek.
Igazából félek kezdeményezni.. Ez a legnagyobb bajom.. FÉlek, mert mi lesz ha eljutunk az ágyig.. és ott fogok bénázni.. meg túlparázom a dolgot, és nem fogok tudni teljesíteni..
Azért javasoltuk a prostit, mert ő fel tudja oldani a szorongásaidat, ő megtanít a fogásokra, a szexre, a technikákra:
nélküle nem fogsz kimászni ebből az önbizalomhiányból!!! Sok nagyon normális prosti van, hidd el! És nem te leszel a legproblémásabb vendég, ebben biztos lehetsz!!!
"FÉlek, mert mi lesz ha eljutunk az ágyig.. és ott fogok bénázni.. meg túlparázom a dolgot, és nem fogok tudni teljesíteni.."
Igen ez a szüzességgenerátor!
Nekem pont ilyen volt 23-28 éves koromig. Ráadásul én 2x dughattam is volna. A csaj nálam is aludt, de mondjuk seggrészeg volt, nem mertem rámászni... a másik esetben nem volt túl jó nő, de 100%, hogy dughattam volna, csak sátorban. Mondom sátorban? Jézusom mg szűz vagyok 26 évesen bakker. Mondom majd eljön az ideje meg szerelem.
Hát eljött a nagy szerelem. Bumm szakítottunk 4 hét után. Megunt. Kiszagolta hogy nem dugtam még. Ennyi. Érezte rajtam a gyengeséget... a nők kiszagolják ezt, mint malac a szarvasgombát és onnantól véged van.
és tudod mi a döbbenetes? 19 évesen el akartam menni prostihoz... érted? 9 évig szerencsétlenkedtem, a lehető legbénább módon... ha 19 évesen elmegyek 20 évesen szexelek először a naptár szerint az első barátnőmmel.
Ma már lehet két kisfiam lenne és egy kedves szerető feleségem... ehelyett begubóztam, depressziós vagyok, 1 éve nem kerültem kapcsolatba nőkkel anyámon kívül...
Szóval abszolút megértem a helyzetet, sőt mi több ugyan úgy jártunk. Légyszi menj el, ne járj úgy mint én... aki lassan menthetetlen. Pont ma beszélgettem egy fiatal kolleginával a munkahelyemen, iszonyú gyönyörű csaj és el-elcsuklott a hangom. Folyton az ugrott be, hogy vajon menynire díjazná, ha bevágnám neki hogy majdnem 30 vagyok és szűz? PEdig pikánsan mosolygott is... nem vagyok olyan rossz pasi amúgy, de egy szerencsétlen szorongó tök :D
És erre itt qúr a szomszéd szobában a fullos lakótárcsajom meg a pasija ezerrel. hallom hogy recseg az ágy.
Kiverem prostis oldalakra ahogy szoktam. :D Rosszlányokon kiírta "Üdvözlünk 4 éve köreinkben" :D Eszem megáll.. 4 éve nézem a prostis oldalakat, de soha nem menteme egyhez sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!