Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meggondolatlan volt? Ettől könnyűvérű vagyok?
Egy ideje ismerek egy férfit a munkánk kapcsolódik így ismertük meg egymást, először csak barátok voltunk de később én vonzódni kezdtem hozzá.
Ő is "udvarolt" flörtölt velem.
A munkánk miatt többen el utaztunk, egy lakásban volt a szállás de mindenkinek külön szoba.
Egyik este a többiek, elmentek szórakozni én ott maradtam azt hittem egyedül de ő is maradt, először csak tévéztünk de aztán beszélgettünk egy kicsit...
A combomra tette a kezét látta nincs ellenemre...
Aztán bementünk a hálóba és lefeküdtem vele.
Nekem még nem volt előtte szexuális kapcsolatom, ennek ellenére kedves és figyelmes volt.
Mégis úgy érzem talán nem így kelett volna...
Kissé meggondolatlan volt. De 21 vagyok úgy éreztem akarom mire várjak.
Nem akarom, hogy azt gondolja könnyűvérű vagyok.
Nem nős, nem a főnököm csak, hogy ne legyen félreértés.
1 hónapja tőrtént a dolog.
Ha te is tudod, hogy könnyűvérű vagy akkor minek kérdezed? Megerősítést vársz vagy cáfolatot? Utóbbit nem fogsz mert ez egyértelműen könnyűvérűség. Odaadtad a szüzességed kb. fél óra unszolásra. Ennyire értékelted saját magadat. Mi ez ha ez nem könnyűvérűség?
De a nők 90%-a ilyen, nem vagy egyedül nyugi.
Meggondolatlan volt.
Viszont egyetlen alkalom nem a könnyűvérű kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!