Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti szer amitől visszatér a szexuális vágyam / motivációm?
Kapcsolatban vagy?
Mert ha nem, gondold végig, hogy biztosan szükséged van-e rá.
Nem vagyok kapcsolatban,de tán ez is benne van abba, hogy nem.
Illetve azért alkalmi kapcsolataim akadnak és ott is eléggé úgy érzem, hogy nincs motivációm. Kapcsolatban sem volt.
Kb. 3 éve van ez így. Sportolok, elhízva sem vagyok, nem drogozom stb.
Rejtett betegség? Pl cukor?
Megérne egy egészségügyi kivizsgálást a dolog!
Ha egy olyan nőt megismersz aki megdobogtatja a szíved a lelked..
Én már lassan azt hittem már nemis vagyok féri igazán..amikor 53 évesen megismekedtünk a szerelmemmel..
Azóta már tudom,hogy én vagyok a világon a legnagyobb alfacsődör...
Olyanokat alkotok amit eddig még álmaimban sem, és hányszor,azt meg le sem írom mert úgysem hiszik el
53F
Kérdező!
Keress fel egy szakorvost. Komolyan mondom, nem bántásból. Lehet, hogy van valamilyen betegséget, aminek az egyik tünete ez.
Köszi a válaszokat.
Én is gondolkodtam orvoson, mert ennyi idősen ez nagyon nem normális, csak fogalmam sincs hova menjek. Endokrinológus, andrológus?
Ez szerintem fejben dől el.
Nekem sincs most nagyon, pár hónapja lett vége egy "kapcsolatomnak", de nem igazán visz rá a lélek most semmire. Elég rosszul esett, hogy vége lett, de talán kezdek helyre rázódni.
Szerintem ha találkozol valakivel, akkor ez visszatér majd.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!