Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jó szer amitől el lehet húzni a szexet? Néha jó lenne nem 10-15 percig szexelni. Kamagra? Próbáltátok már?
kamagra inkább csak erős merevedést okoz, lehet hogy még hamarabb mennél el.
Gold Power jobb, és legális, a kamagra nem és fene tudja hogy eredetit kapsz vagy valami pincébe kevertet.
Ez engem is érdekel. 38 vagyok.
Van saját tapasztalatod is ezzel, amit linkeltél?
Ja.
Én úgy szoktam hogy a kapszulát (az van a csomagban) finoman szétszedem, és a csak felét feloldom kb 1,5 deci vízben. kb 30 perc mire igazán hat. Nekem keményebb lesz a dákóm, már akkor is ha csak bújik az asszony.
Tovább bírom, régen 10-15 perc volt most van hogy 45perc.
Aktus után rengeteg vizet kell inni, mert különben fáj a fejem mint az állat, néha bedugul az orrom.
Ja nagyon fontos, recskázásra nem jó, kell hozzá muff.
Nyugi nem kamu oldal.
Sárga boritékban hozza postás.
Vagy lehet postán maradó csomagként is rendelni, én így szoktam, még új az asszony nem akarom hogy puha p öcsnek tartson.
Ez olyan mint nálunk nőknél a fogyókúrás tabletta?
Úgy értem, hogy ok, hat. Király, de ezt tényleg be meritek szedni úgy hogy nem paráztok rá hogy milyen mellékhatást okoz?
Még egy OETI száma sincs. Igazából létezik olyan potencia növelő gyógyszer ami tök hivatalos, gyógyszertárban kapható, bevizsgált stb?
OÉTI engedélyszám: 13369/2013
Aki szedi szedi aki nem nem, pont leszarom.
Ezt amúgy azok mondják akik csodát várnak a tömeg növelő szerektől, de kondiba lusták járni, aztán oda írják hogy szar. XD
A fejfájás megrémít, főleg hogy rengeteget fáj a fejem amúgy is. De mivel én egy percet sem bírok, azt hiszem kipróbálom...
Főleg, hogy eddig semmitől sem javultam, és mostanra már nem is áll rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!