Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Nektek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Nektek ez tetszene?

Figyelt kérdés

Van egy szexpartnerem és ,ha ilyeneket mondanék neki szex közbe ,ilyen mocskos szavakat,é tökre begerjednék tőle.

Ilyenekre gondoltom,hogy ezaz ba.ál keményen ,b.ad a puncim.

Nektek,hogy tetszene?

2016. okt. 9. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem szex közben a mocskos szavakat!
2016. okt. 9. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne
2016. okt. 9. 13:08
 3/7 anonim válasza:
Nekem is tetszik
2016. okt. 9. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én szerelmem,ha belendülünk a szeretkezésbe sokkal cifrábbakat is szokott mondani.

Nagyon izgató mindkettőnknek...

És a hangsúly ahogyan tudja mondani....

53F

2016. okt. 9. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Különbség van a mocskos és az alpári között, erre figyelj! Előbbi kívánatos utóbbi taszító. A felszólítások pedig teljesítménykényszert is okozhatnak.
2016. okt. 9. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan de ennél durvábbakat ne és figyelj h mit mondasz mert néha van olyan is h a fiu megtorpan és egyből lelankad ha olyat mondasz. Nekem is jol eset mikor exem ecsetelt dolgokat bár néha meguntam és csak azért is rákapcsoltam h ne tudjon beszélni vagy befotam a száját az enyémmel mert a sima nyögés és stb csak ugyan annyira sexy mint a eszéd ha nem jobban.
2016. okt. 9. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt már részem benne, és kifejezetten tetszett.
2016. okt. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!