Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, ferfiak! Nem tetszene,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ferfiak! Nem tetszene, vagy tetszene nektek egy ilyen no?

Figyelt kérdés

Eloszor is tudom, hogy a belso, meg az arc is szamit, de ha csak ezeket a dolgokat nezzuk:

173 centi, 64 kilo, 68 centi derek (a has kormerete) es 100 centi csipo (fenek)..

Oke tudom hogy kep nelkul nehez, de ha csak ezekre tamaszkodunk ez szerintetek egy rossz alak? Vagy esetleg jo?

Elore is koszonom a valaszokat:)

18 L

2016. júl. 1. 15:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A megadott paraméterek alapján eddig JÓ !!

De még rengeteg az ismeretlen tényező!

2016. júl. 1. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Nőként írom hogy nagyon csinos vagy. De mindenkinek más jön be. Ne akarj az összes pasinak bejönni 22 N
2016. júl. 1. 15:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem kb bejönne, de egy fotó alapján tényleg könnyebb lenne véleményt mondani.
2016. júl. 1. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Eddig elég jól hangzik. ;)
2016. júl. 1. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig jó, milyen a hajad? Az is fontos.
2016. júl. 1. 15:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú a hajad, akkor nagyon jó:)
2016. júl. 1. 15:39
 7/15 PearlDiver ***** válasza:

Ezek alapján csinos alakod lehet, nem tudom miért merült fel egyáltalán benned, hogy nem?

Viszont sok mindenről nem írtál, pl a mellbőséged sem mindegy, és hát valóban egy kép többet mond bármennyi méretadatnál. Miért is nem linkelsz egyet? Nem kell hogy az arcod látszódjon rajta, ha ettől tartasz.

2016. júl. 1. 15:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Latatlanban is johetsz ;P
2016. júl. 1. 15:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Attol fugg szeretsz-e szexelni, jol szopsz-e borotvalod-e a pi,adat, jol fozol-e, lehet-e veled story magazinnal tartalmasabb beszelgeteseket folytatni
2016. júl. 1. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:

A megadott adatok alapján vagy baromi széles a csípője, vagy segges, mint J.Lo vagy Kim K..

Mindkettő bejön. :)

2016. júl. 1. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!