Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Nem tetszene, vagy tetszene nektek egy ilyen no?
Eloszor is tudom, hogy a belso, meg az arc is szamit, de ha csak ezeket a dolgokat nezzuk:
173 centi, 64 kilo, 68 centi derek (a has kormerete) es 100 centi csipo (fenek)..
Oke tudom hogy kep nelkul nehez, de ha csak ezekre tamaszkodunk ez szerintetek egy rossz alak? Vagy esetleg jo?
Elore is koszonom a valaszokat:)
18 L
A megadott paraméterek alapján eddig JÓ !!
De még rengeteg az ismeretlen tényező!
Ezek alapján csinos alakod lehet, nem tudom miért merült fel egyáltalán benned, hogy nem?
Viszont sok mindenről nem írtál, pl a mellbőséged sem mindegy, és hát valóban egy kép többet mond bármennyi méretadatnál. Miért is nem linkelsz egyet? Nem kell hogy az arcod látszódjon rajta, ha ettől tartasz.
A megadott adatok alapján vagy baromi széles a csípője, vagy segges, mint J.Lo vagy Kim K..
Mindkettő bejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!