Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Nem tetszene, vagy tetszene nektek egy ilyen no?
Eloszor is tudom, hogy a belso, meg az arc is szamit, de ha csak ezeket a dolgokat nezzuk:
173 centi, 64 kilo, 68 centi derek (a has kormerete) es 100 centi csipo (fenek)..
Oke tudom hogy kep nelkul nehez, de ha csak ezekre tamaszkodunk ez szerintetek egy rossz alak? Vagy esetleg jo?
Elore is koszonom a valaszokat:)
18 L
Igazsag szerint,sajnos a csipom nem valami szeles.
Koszonom a valaszokat:)
Úgy mondom, hogy értsd:
Ezek CSAK SZÁRAZ ADATOK. Semmit sem mond és semmit sem jelent. Átlagos alkat, rendben van. Nekem nem attól lesz valaki vonzó, hogy az X,Y,Z paraméterei bizonyos határokon belül mozognak. Igenis az arca és mindenek felett a személyisége számít!
(kivéve ha valaki csak szexpajtit keres)
Lehetsz te a világ legszebb hölgye is, ha a személyiségünk nem passzol, vagy arcra nem tetszel (és ehhez nem kell csúnyának se lenni, ha pont nekem nem tetszel csak). Szóval... szimpátia. A legeslegfontosabb.
Amúgy ne haragudj, de 18 évesen inkább lány... :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!