Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiakhoz szól a kérdés. Ez miért olyan dolog, amit nem tudnak elfogadni vagy kezelni a férfiak?
Feltettem egy kérdést. Erre úgy gondolom lehet válaszolni kulturáltan is. :)
Ha valakinek véleménye van vagy észrevétele vagy csak szeret személyeskedni ismeretlenül, akkor azt megteheti privatban is még mielőtt rögtön ítélő bíróságot játszana és a kérdésre sem válaszol csak idehány egy teljesen haszontalan mondatot. :)
Tehát tisztázzuk: ha valakinek pozitív véleménye van az általad lefestett önmagadról, az teljesen rendben van, de ha valaki máshogy lát, az írja meg privátban, vagy inkább ne is írjon semmit, mert az tuti, hogy irígy, ostoba, vagy személyeskedő bunkó?
Kiírtál ide egy kérdést, amire te priviáradatot és egófényezést vártál a férfiaktól, amit eleinte meg is kaptál és milyen jó is volt, majd kritikát kaptál és hirtelen már nem is érdekel senki véleménye...
Ez már önmagában többet elárul a személyiségedről, mint amit a kérdésben leírtál és akkor a többi válaszodról még nem is beszéltünk.
Talán elgondolkodhatnál azon, hogy azért nem kellesz a pasiknak, mert kongassz az ürességtől. Annyira butuska dolgokat válaszolsz, hogy már elgondolkodtam, hogy troll vagy, de ha nem vagy az, akkor 17nél több nem lehetsz.
Az meg, hogy leirigyezed azokat a nőket, akik itt írtak neked (köztük engem is), az nem személyeskedés? :D Vagy ha te csinálod rendben van? El sem tudod képzelni, hogy rajtad kívül vannak nők, akik csinosak, jófejek, intelligensek, k**vák az ágyban, mégis van ép párkapcsolatuk, igaz?
Gondolkozz már, b*szki. Ennyire nem lehet valaki lekorlátolva...
(29es voltam)
Ha értelmes válaszokat írnátok, akkor természetesen elfogadom a kritikát, de az hogy semmi kritikát nem fogalmazol meg csak személyeskedsz szerintem ez igenis arra ad okot, hogy azt feltételezzem sajnos nincs túl sok intelligenciád. :)
Valamint a szókincsed sem bővelkedik túlságosan a szavakban. Leginkább az "ékes magyar beszéd" megy, de az nagyon. :)
Privátban lehet írni, annak aki személyeskedni akar, aki értelmes kritikát tud megfogalmazni vagy visszakérdezni, annak én is egyértelmű, hogy válaszolok. Amúgy meg lehet kérdezni nyugodtan, hogy a privát áradat miről szólt természetesen és milyen válaszokat kaptak. :)
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy valóban válaszolni akar egy kérdésre és érdekli mi miért van vagy csak egyszerűen balhézni akar, személyeskedni és jártatni az ujját a klaviatúrán feleslegesen.:)
Azt gondolom, erről a rövid kis szösszenetről, amit ide pötyögtél ismét, hogy még mindig nem vagy képes felvállalni magad. :) Ugyanis, ha felvállalnád és valóban érdekelne a kérdés akkor nem egy durcás óvodás incselkedesét lehetne felfedezni a soraid közt, hanem megkérdeznéd, hogy miről is beszélek. :)
Mivel én tudom ki vagyok, miért írtam ki a kérdést, milyen válaszokat kaptam és mit beszéltem ennek kapcsán, ezek az idegből kiirt pici humor bonbonjaid csak megerősitenek abban, hogy nem lehetsz túl kvalifikált és az érzelmi intelligenciád is igen alacsony lehet. Nem látsz túl azon a saját magadnak generált feszültségen, amit az okoz benned, hogy nem tudod kitölteni rajtam az eddigi életed egyhangúsága, csalódottsága vagy boldogtalansága miatt felgyülemlett dühödet. Ha gondolod add meg a számod privátban és szívesen felhívlak, hogy beszéljünk róla. Természetesen kulturált stílusban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!