Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiakhoz szól a kérdés. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiakhoz szól a kérdés. Ez miért olyan dolog, amit nem tudnak elfogadni vagy kezelni a férfiak?

Figyelt kérdés
Miért baj és miért hihetetlen ha: valaki jól néz ki, intelligen és kedves, lehet vele beszélgetni, hülyéskedni is és sosem reklámozza, de egy szexorult is és egy igazi gátlástalan "ribizli" tud lenni az ágyban.
2016. okt. 9. 01:44
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
*megvan bennem.
2016. okt. 9. 01:56
 12/54 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ebből mennyit van kedved bebizonyítani?:D
2016. okt. 9. 02:02
 13/54 anonim ***** válasza:
23%
Hozzam jossz?
2016. okt. 9. 02:03
 14/54 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű belőlem kiszedni egy igent.:))) Nem vagyok házasság parti és akkor mondanám, hogy igen, ha örülten szerelmes vagyok és az egész életem le tudnám élni veled vagyis inkább akkor, ha nem tudok nélküled élni, mert ilyet kizárólag egyszer mond az ember jól meg kell gondolni. :))))
2016. okt. 9. 02:17
 15/54 A kérdező kommentje:
Nem szoktam bizonygatni semmit. :D Csak feltettem egy kérdést ami érdekel, mert ilyen vagyok és mindig ezzel kell szembesülnöm, hogy valamiért kitáncolnak.
2016. okt. 9. 02:19
 16/54 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Kár, hogy ilyenkor tetted fel a kérdést.:D
2016. okt. 9. 02:26
 17/54 A kérdező kommentje:
Miért mikor kellett volna feltennem a kérdést? :)
2016. okt. 9. 02:29
 18/54 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Napközben jobban megnyugtattál volna.
2016. okt. 9. 02:33
 19/54 A kérdező kommentje:
Mivel nyugtattalak volna meg napközben amivel így, hogy éjjel írtam ki nem tudlak megnyugtatni? :)
2016. okt. 9. 02:52
 20/54 anonim ***** válasza:
0%

Semmi koze az inteĺligencianak ahhoz hogy valaki milyen a szexben, mennyiee nyitott. Erdekes en nem futottam meg ossze ilyen ferfiakkal. Inteĺligens vagyok de a szexben nyitott.

/ha max 10 emberbol indulsz ki az ndm statisztik/

N.

2016. okt. 9. 04:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!