Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem szeret ujjazni se nyalni, se simogatni ott lent, se csokolozni es a szex is 5 perc vagy meg kevesebb. Ti dobnatok emiatt?
Akkor megérdemled! :( Ennyi ideig elviselni ezt?! Miért alázod meg magad ennyire?
Ja.. Pasi vagyok
Elhagynám, mert nem tudnám elképzelni magamat olyan férfi mellett, aki ennyire önző, akinek az én gyönyöröm nem ugyanolyan fontos, mint a sajátja.
(Ez szerintem nem is simán csak a szexuális kultúráról szól, hanem arról, hogy szeret-e, fontos vagyok-e neki, mit jelentek neki érzelmileg.)
Szóval nem tudom elképzelni, hogy két és fél évet "lehúzzak" egy ilyen pasi mellett, de mondjuk szerencsére nem is volt ilyenhez szerencsém.
Érdekes, nekem volt egy olyan nőm, aki azt kérte ne nyaljam ki, valamiért nem élvezte, de 5 perc alatt elélvezett ha dugtam, aztán volt olyan akit másfél óráig döngettem és nem bírt sex közben elélvezni, de 10 perc alatt elment 3x nyalás közben. Azt, hogy ezt miért írtam le gőzöm sincs.
A kérdésre válaszolván, először is megemelem a férfi kalapomat előtted, hogy ilyen korrekt csaj vagy, és türelmes, viszont egyértelműen a csávó hülyére vesz téged. Azt javaslom hagyd ezt a kapcsolatot és lépjél tovább, olyan emberhez akinek majd a te gyönyöröd is fontos lesz.
Csak, hogy panaszkodjak egy kicsit, soha nem értem meg férfi társaimat sem igazán, én alig tudok barátnőt szerezni, pedig minden kívánságát lesem nekik ha van, persze nem papucs szinten, aztán itt vannak ezek a nőket semmibe vevő emberek, akik meg válogatnak a nők között..... hmmm ilyen az élet úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!