Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ a második menet intenzivitása?
kb. 1 honapja szexeltem eloszor csajommal, tehat még elég tapasztalanatlanok vagyunk. Az 1. menettel semmi baj nincs, az mindig nagyon jo. A 2. menet viszont:
- Van hogy olyan jo mint az 1.
- Van hogy egyaltalan nem jo, gyenge az erekcio és maga az orgazmus is fele annyira sem jo mint az volt az 1.be (ezt csajom is észrevette)
én eddig azt hittem hogy ennek kb. 2 oka lehet
- Az 1. és a 2. kozotti intervallum, logikusan hogyha pl: fél ora helyett 1 orát várunk akkor jobb lesz, de nem mindig van ez igy
- a fáradság/ kipihentség-en mulik (minden nap járok focira) de ezt is meglehet cáfolni empirikusan.
szal most arra kezdtem el gondolni: lehet hogy a kaján mulik? eszre vettem mostanába hogy ha nem eszek szex elott semmit akkor maga a szex sokkal jobb, s a 2. menet van olyan jo mint az 1.
ez lehet a magyarázat? egyéb tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!