Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kb hányadik petting után sikerült elélvezni?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük a (szűz) barátnőmmel, de neki még egyszer sem sikerült. Már elég sokszor próbáltuk. Azt mondja, hogy semmi baj, de engem zavar. Esetleg tanácsok?
18F a lány 17
2016. okt. 5. 22:11
2/8 anonim válasza:
Az elsőnél sikerült, én is szűz voltam. Aztán később volt hogy nem sikerült, de általában sikerül.
3/8 Orultseg123 válasza:
En most is szivesen elelveznek:))😈
Ha jol nyalsz tuti elmegy, ha nem, akkor ime itt az eredmeny..
Gyakorolj meg, kerdezd meg ot is hogy szereti! Beszelgessetek errol sokat. :)
L
4/8 anonim válasza:
Hmm,jo lenne.Sajna meg nem volt benne reszem.
5/8 anonim válasza:
Már az elsőnél. Valószínű béndzsa vagy.
7/8 ókútyafáját válasza:
Nyalogasd a kisajkakat... :D
8/8 anonim válasza:
nem te vagy béna csak még kezdők vagytok
mi kb 2-3 hónap petting után jutottunk el odáig hogy el tudtam élvezni
csak gyakoroljatok sokat!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!