Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz párként milyen pózokkal próbálkozzunk először?
Figyelt kérdés
Amivel be tudok hatolni rendesen stb2016. okt. 4. 22:31
1/11 anonim válasza:
Erre a legcélszerűbb szerintem a misszionárius, kényelmes mindkettőtöknek, látjátok egymás reakcióját, ha fáj neki tudsz lassítani,könnyen kijjebb húzni, stb.
2/11 anonim válasza:
Eloszir, amig tapasztalgatjatok a dolgokat misszionarius jo, es csak kesobb probalgatni
3/11 anonim válasza:
Pont ezért hogy szűz par szerintem mindegyiket ki kell próbalni elöször a megszokot lovagló misszionárius , kutya pózok hogy megtapasztaljátok melyik jön be ...
4/11 anonim válasza:
Véletlen se a kutyával kezdjétek..a misszionárius lesz a nyerő:)
5/11 anonim válasza:
En kutyaval kezdtem de volt tobb poz is. Egy szex kozven sok pozvaltas van. N.
6/11 anonim válasza:
Lánynak jobb a lovagló. Nekem a misszionárius nagyon nem jött be. A kutya igen, viszont ahhoz kicsit több bizalom kell és nem olyan meghitt. Ha nem csak a behatolás a lényeg, akkor 69 szerintem.
7/11 anonim válasza:
Előbb próbáljatok ki egy tapasztalt partnert, ha ennyire lövésetek sincs az egészről.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolod hogy odaadom a barátnőmet bárkinek..
2016. okt. 5. 08:54
9/11 anonim válasza:
Misszionárius, vagy ha a barátnőd bevállalósabb, akkor esetleg meg lehet próbálni a lovaglót, ahol ő tudja szabályozni a behatolás mélységét, neked meg eleinte nyugton kell maradni.
10/11 anonim válasza:
Komolyan agyam eldobom...szűz párról van szó,azt jöttök itt hogy egy szex közben pózváltás,meg kutya..az lenne a lényeg,hogy minél fájdalommentesebb és meghitt legyen. Később,ha belejöttek nyilván kipróbálnak több pózt,akár egy menet alatt is...de első alkalomról szólt a kérdés, emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!