Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » En csinalom ennyire rosszul?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En csinalom ennyire rosszul? Vagy fogadjam el?

Figyelt kérdés

A szexualis eletunk egy katasztrofa. Az elejen tokeletes volt. Aztan semmi... egy evig konkretan semmi. Parom azt mondja, nem miattam van, az exeivel is ez volt...

multheten viszont annyira ki voltam, hogy mar nem hagytam beken. Aludt, en meg elkezdtem jatszadozni vele. Lassan, de teljesen felallt neki. Aztan szexeltunk, vegre, jo volt, neki is. Orult, hogy vegre "megoldottuk".

De mikor kerdeztem, azt mondta nem ment el. Ennyire bena lennek...? Ket nap mulva ujra probaltam, nem igazan volt kedve... nem is lett semmi. Ossze vagyok torve.

Segitsetek, mit csinaljak?

Az elhagyas nem opcio.

2016. okt. 4. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szr dolog, de ha a pasi nem akarja akkor nehezen megy.

Ez 90%ban rajta múlik

2016. okt. 4. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért nem opcio az elhagyás? Ne gyötrődj
2016. okt. 4. 18:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem volt gumi, gyogyszert szedek.

Beszeltunk. Elment orvoshoz. Akarja.

Nem fogom elhagyni emiatt. Mellette maradok es egyutt megoldjuk.

2016. okt. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!