Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy azonnal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy azonnal elárasztanak a privátok, amikor ebben a kategóriában teszek fel kérdést? 18/L

Figyelt kérdés

2016. okt. 3. 19:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Érdekes emberek vannak itt, mit ne mondjak.:D
2016. okt. 3. 23:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha be sem dobod a horgot, kapás sem lesz.
2016. okt. 3. 23:45
 13/23 A kérdező kommentje:
Oké, csak én sosem kértem "horgot", nem értem miért dobják be.:D
2016. okt. 4. 01:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem érted? Te dobod be a horgot. Ha nem írnál ilyeneket, nem írnának. Mit nem lehet ezen felfogni?
2016. okt. 4. 08:22
 15/23 anonim ***** válasza:

Legalább jó csaj vagy? Okkal megy a privát áradat? :D Tőlem még tuti nem kaptál és nem is fogsz ha nem akarsz nyugi. Nagyon rossz reklám ez a férfi nemre tekintve. Még szerintem is. Bár ezeket nem is férfinak, inkább kangörcsös fiúknak nevezném.

26/F

2016. okt. 4. 11:40
 16/23 A kérdező kommentje:

#14, ezt az oldalt azért találták ki, hogy kérdéseket tegyünk fel. És igen, nekem van, hogy szexuális téren akad kérdésem, amire itt várok választ. De ez nem azt jelenti, hogy írni kell privátban, hogy hogyan nyalna ki, úgy, hogy még sohasem látott, mert a kérdésem egyáltalán nem erre irányult...

#15, szerintem nem vagyok nagy szám.:D

Az a legfelháborítóbb, hogy a többség 35-36 éves férfi (már ha ez igaz....), és az ő részükről pláne nem értem mit akarnak egy 18 éves, ISMERETLEN lánytól....

2016. okt. 4. 18:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Csak simánismerkedni szeretnének. A lábaid közt elhelyezkedő csupasz személyiségedre kiváncsiak biztos. :D
2016. okt. 4. 19:15
 18/23 A kérdező kommentje:
#17, enyhén szánalmasak csak.:)
2016. okt. 4. 20:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Még pasi szemmel is. :D Ami nagy szó. A korodbélieket még csak-csak megértem, de aki az apád lehetne nem értem mit akar :D Kapuzárási pánik gondolom. Sajnállak azért. Max röhögsz egy jót.

26/F Továbbra sem küldök privátot. Állom a szavam ;)

2016. okt. 4. 21:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező:)Na még mindig jönnek privik?:D 4-es vagyok és lány,nem írok rád:D
2016. okt. 4. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!