Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik ebben a kategóriában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ebben a kategóriában szoktak válaszolgatni, azok közt van olyan igazi, fullos nő szerintetek?

Figyelt kérdés
Mint a Bori a jóban rosszbanbol pl olyan szintű csajra gondolok :D vagy Selena Gomez :D véleményem szerint az ilyen lányok nem lógnak ezeken az oldalakon, mert minek tennék? Más világban élnek
2016. máj. 19. 14:23
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Vannak, de csak szórakozni járnak ide.
2016. máj. 19. 14:27
 2/34 Pszt! ***** válasza:
84%

Természetesen.

Én magam vagyok Angelina Joli -.-

2016. máj. 19. 14:27
 3/34 anonim ***** válasza:
46%
Volt egy akit fűztem(itt kezdődött) és a fullos kategóriát alulról súrolta.
2016. máj. 19. 14:28
 4/34 A kérdező kommentje:
Igen, válaszolgatni nem szoktak szerinted? Csak kíváncsi vagyok kik válaszolhatnak, én csak egy gyerek vagyok amúgy aki kíváncsi arra vajon kik adhatják pl az ide író önbizalomhiányos srácoknak a tanácsokat, mert szerintem 10/5 feletti aligha sajnos.. És ez nem mindegy
2016. máj. 19. 14:30
 5/34 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok fullos csaj,de átlag feletti vagyok mindenképpen.

Beszélgetni és incselkedni szoktam a fiúkkal,de itt biztosan nem ismerkednék senkivel.:)20/L

2016. máj. 19. 14:31
 6/34 A kérdező kommentje:
Kinézetre gondoltam.. Selena kinézetű csajt láthatsz minden nap a plázában.. Csak kérdés írnak e ide :D az a fullos csaj lehet kamu képeket küldött neked és közben egy 16 éves molnár krisztián alkatú lány :DD
2016. máj. 19. 14:32
 7/34 anonim ***** válasza:
54%

A felnőtt kategóriában nem hiszem, hogy van, mert akinek bejött az élet az miért lenne erre rászorulva.

Max a tini párkapcsolatos részen, azok akik még nem jöttek rá hogy mit hogyan kell, de ők még nagyon fiatalok.

2016. máj. 19. 14:33
 8/34 anonim ***** válasza:
Nem képeket küldött. Személyesen is megismertem.
2016. máj. 19. 14:34
 9/34 A kérdező kommentje:
5-ös, és te mennyire vagy aktív? Gyakran latogatod az oldalt? Valaszolgatsz pl a kis péniszes kérdésekre? :D
2016. máj. 19. 14:35
 10/34 anonim ***** válasza:
89%

A kérdésben szereplő első nőt nem ismerem, Selena Gomez pedig szerintem semmi extra, de amúgy igen, vannak néha.

Miért ne lógnának itt? Nem mindenki azért jár ide, mert szar az élete. Ne magadból indulj ki. Na meg attól, hogy valaki vonzó nő, még lehetnek gondjai is, bármilyen meglepő.

2016. máj. 19. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!