Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ebben a kategóriában szoktak válaszolgatni, azok közt van olyan igazi, fullos nő szerintetek?
Ez tök szubjektív dolog, hogy kinek mi a "fullos".
Például rágugliztam erre a "Borira" és egyáltalán nem tetszett az a lány, akit kidobott (ha ő az).
Selena Gomezt már láttam, ő szerintem is szép.
Én tök átlagos vagyok, de szerencsére mindig találok pasit is, akinek tetszem. Pasiból is más az ízlésem, mint általában a többi nőnek.
Szóval valószínűleg vannak olyan lányok, akik szerinted fullosak, de mondjuk ők nem gondolják magukról, vagy esetleg mások szerint nem fullosak.
Nem tudom,hogy neked mit jelent a fullos,de én például jó csajnak számítok,mégis szoktam gyakorizni unalmas perceimben :) Volt már,hogy küldtem itt 1-2 pasinak képet magamról és ők sem értették,hogy mit keresek itt :D Hát nem is társkeresőnek használom az oldalt,sokakkal ellentétben,ugyanis még egy jó pasit se láttam itt.
20L
Több csajt innen ismertem meg, kettő ebből nekem fullosnak számít. Meg találka nem jött össze de jovohonapban lesz kettő is :)
24f
Poénosra veszem a dolgokat az életben is humoros lány vagyok,inkább munkaidőben szoktam írni ,ha van rá lehetőségem.
Én sosem szégyenítem meg akivel beszélgetek.
Tudod több fajta srác van itt,van olyan típus aki legszívesebben kilépne a monitorból és azonnal leteperne,aztán vannak olyanok akik még nem voltak lánnyal és érdeklődnek,mert anonim módon mernek kérdezni,és közben valószínűleg verik a farkukat.:)
Aztán vannak olyanok akik tulajdonképpen sosem kérdeznek a szexről,inkább csak magányosak,esetleg betegek és örülnek annak ha valaki beszélget velük.A szépség meg relatív,20 évesen szerintem minden lány szép.:)
Az a gond ,hogy a pasik túl sokat képzelnek el magukban ha leáll egy lány velük beszélgetni és olyan dolgokat mond el nekik amit egyébként négyszemközt nem tenné.
Akivel kulturált módon el lehet beszélgetni annak örülök,a többivel meg nem foglalkozom,vagy letiltom őket.20/L
*Érdemes értelmes választ adni
Kijavított a telefonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!