Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ebben a kategóriában szoktak válaszolgatni, azok közt van olyan igazi, fullos nő szerintetek?
Figyelt kérdés
Mint a Bori a jóban rosszbanbol pl olyan szintű csajra gondolok :D vagy Selena Gomez :D véleményem szerint az ilyen lányok nem lógnak ezeken az oldalakon, mert minek tennék? Más világban élnek2016. máj. 19. 14:23
21/34 anonim válasza:
Hát ha neked ez valami Bori, meg Selena Gomez a fullos, akkor kb minden második csaj az itt is:)
Egyébként igen, vannak itt is elég jó nők.
22/34 Sunshinedoll válasza:
Én pl jól nézek ki.
Aztán vagy elhiszitek vagy nem, az már nem az én dolgom :D
Amúgy miért ne járnának ide vonzó fiúk/lányok?
23/34 anonim válasza:
Pár jó csaj van szerintem itt ilyen 18-20 év környékén, de azért nem nagyon hiszem, hogy nagy mértékben fullosak, inkább felső középkategóriásokra gondolok, akikre rádob az, hogy még nagyon fiatalok, feszesek.
A már inkább a fullos, felnőtt nő kategóriába eső 23-35 éves csajok nem hiszem, hogy nagyon lennének.
Bár találkoztam innen egy szép, modell alkatú 18 éves lánnyal, aki nekem nagyon bejött és le is feküdtem vele, de 31 évesen már a 20 év alatti csajok jó része nagyon bejön...:)
24/34 anonim válasza:
Kinek mi a fullos nő. Én nem gondolom magam annak mégis sokan odáig vannak tőlem de volt olyan is akinek nem jöttem be. Szerintem itt ugyanúgy lehetnek hozzám hasonlóak és valószínűleg jobbak is hiszen én is csak szórakozni járok fel. 21/L
25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :) én átlagos vagyok, olyan 10/5ös srác, szóval magamból kiindulni nem tudok, meg most is unalombol kerültem végül is ehhez a kérdéshez, de mondjuk adott egy 10/10es pasi, mi okból latogatna az oldalt gyakran? Most arra gondolok hogy nem csak egyszer kétszer írt ide, mert igen akármilyen fullos csaj vagy pasi ide juthat erre az oldalra..hanem hogy gyakran figyeli, valaszolgat. Most adott egy nagyon szép csaj aki körül hemzsegnek a pasik, nagyon népszerű stb. Minek válaszolna pl erre a kérdésre, hogy kerülne ide?:D az instagram világában él nem foglalkozik ilyennel. Ezt gondoltam eddig én, lehet rosszul
2016. máj. 19. 15:36
26/34 anonim válasza:
Én mondjuk azt, hogy felső kategóriás vagyok, hogy kinek mi a fullos ez változó. Hogy miért járok ide? Nem ismerkedni nyílván, de én is szoktam unatkozni és én is ugyanúgy emberből vagyok.
27/34 anonim válasza:
Szerintem en 10/8 vagyok bar sokan mondtak hogy fullos vagyok :D es nem nagyon szoktam innen ismerkedni csak olvasgatok ha eppen unatkozom.
29/34 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ezekre a szép lányokra. Ha valaki benne van képcserében írhat nekem. F
30/34 anonim válasza:
Nem tudom kedves kerdezo en 19 vagyok de szamomra selena minden csak nem fullos :) egyebkent jarnak ide eggyel most is szoktam facen beszelgetni... igaz ritka mint egyeseknek a haja xD de akadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!