Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit szólnátok hozzá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

A barátomat nagyon izgatja a popo szex, annak ellenere, hogy nem engedem neki, mert engem nem hoz lázba.

Még sosem próbáltam, ő már igen.

Egyik alkalommal annyira elkapta a hév, hogy elkezdett ott ujjazni, mondtam hogy hagyja abba, de csak mire harmadjára szóltam rá fejezte be.

Persze bocsánatot kért, de nekem valahogy még mindig rosszul esik.

Elvégre az én testemről van szó, ennél jobban is tiszteletbe tarthatná amit kérek.

2016. okt. 3. 14:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ettől függetlenül tökéletes köztünk a szex, tehát sosem panaszkodik egyikünk sem, mindig elmondja, hogy mennyire jó, ezért nem is értem.
2016. okt. 3. 14:05
 2/10 A kérdező kommentje:
2 hónapja járunk.
2016. okt. 3. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
lehet engednék neki...
2016. okt. 3. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem se tetszett volna hogy ennyire le szarta volna a kérdésemet.. De max vissza vágás gyanánt dugj fel neki egy dildót annak ellenére hogy tudod hogy Ő nem szeretné hmmm vajon hogy állna a szája.... Viccet félre téve eléggé gáz hogy egy pasi ennyire nem törődik azzal amiről már beszéltetek hogy te nem szeretnéd.. Vagy azt gondolta hogy ha random el kezdi újjazni a valagad akkor beindúlsz és egyből be rakhatja a péniszét vagy mi a szösz? Beszéljétek meg. Ha ezeket után is előfordul és többszöri kérés után hadja csak abba akkor én lapátra tenném.. Viszont az első botlást még meg lehet bocsájtani. 22 L
2016. okt. 3. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérésemet bocsi elírtam
2016. okt. 3. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
ne is engedd,majd titokban megkapja más lánytól.
2016. okt. 3. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Ha te nem hagyod,majd elmegy más nőhöz,akitől megkapja.
2016. okt. 3. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert elkezdene ott ujjazni és csak több szólásnál hagyná abba én nem haragudnék meg rá.

Amúgymeg miért nem vetted el te a kezét?!

2016. okt. 3. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha velem fordulna elő ilyen, úgy érzem, egyszer engem is "elkapna a hév", és egyszer felvándorolna egy ujjam a prosztatájáig.

Ha nem tetszene neki, akkor harmadik kérésre természetesen abbahagynám, ha meg élvezné, akkor később továbbléphetnénk egy felcsatolhatós pénisszel, ha már ennyire "izgatja a popószex". xD

2016. okt. 3. 15:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon heves a természete, ez néha kicsit ijesztő, bár a szexben jó (az ilyeneket leszámítva).

Azóta bocsánatot kért többször is, bár elmondása szerint, meg volt róla győződve, hogy nekem ez tetszeni fog. Annak a válaszadónak, aki szerint majd megkapja mástól, már próbálta mással és nekem azt mondta az elején, nem nagyon jött be neki a dolog.

Ettől függetlenül valamiért célba vette "azt a részt",

mivel ez egy nagyon intim zóna és ahogyan ő fogalmazott, kívánja minden porcikámat.

A dologba inkább az bántott, hogy én nem rajongok ezért a dologért túlzottan és ezt ő nem vette figyelembe, remélem ezek után nem így lesz.

2016. okt. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!