Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátotok 18-20 év között van, de nem akar szexet?

Figyelt kérdés

2016. szept. 11. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Én megkérdezném, hogy impotens-e.

Illetve, hogy nézesse meg a tesztoszteron szintjét, hogy nincs-e valami hormonális gondja.

De lehet hogy túl sokat maszturbál és már teljesen érzéketlen a nemi szerve.

2016. szept. 11. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem? Milyen okokból?
2016. szept. 11. 10:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Pl. nem akar házasság előtt szexelni
2016. szept. 11. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
Ha házasság előtt nem akarna szexelni, nem lenne a barátom. Megmondanám neki hogy ne fecséreljük egymás idejét, ő keressen magának vallásos lányt, én meg szexelő pasit :D
2016. szept. 11. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Komolyan a 21. Század elején vannak még ilyen agymosott barmok? A szex az alapja nem csak egy jól működő kapcsolatnak, de a házasságnak is. Az, higy teljesen elnyomó a természetes vágyaidat semmi jóra nem fog vezetni. Senkitől sem várhatod el, hogy cölibátusban éljen. Persze tőled se, hogy dugják. Keress egy szektás pi*át és mindenki boldog lesz.

Persze ha csaj lennél mindenki körbeugrálna.

2016. szept. 11. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Lehet meleg a srác, vagy csak nem kellesz neki eléggé!
2016. szept. 11. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Nekem itt azzal lenne probléma inkább, hogy nem vagyok vallásos, nem hiszem, hogy a házasság meg a szüzesség valami "szent" dolog lenne. Ennyire eltérő nézetek nem jó alap egy kapcsolatnak.
2016. szept. 11. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Látom itt mindenki cölibátusban él hogy ennyire le lettünk pontozva -.-
2016. szept. 11. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagyok ugyan lány, de hadd mondjam el, hogy (noha manapság igencsak effeminált a férfitársadalom) annál a fiúnál, ki ebben a korban nem akar szexet, valami komoly probléma van. Evolúciós nyűg, hogy húszévesen még a legyet is röptében...!
2016. szept. 12. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!