Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan hatott a szexuális életetekre a tegnapi népszavazás?
Figyelt kérdés
18/N2016. okt. 3. 10:42
1/26 anonim válasza:
Legyen tánc, legyen zárcsökkentés.
2/26 anonim válasza:
Nagyon beindított, hogy pártunk és kormányunk ilyen fényes győzelmet aratott Brüsszel és a migránsok felett.
3/26 anonim válasza:
Hogy kilehessenérdemeslegyen kimenni a pályára.
4/26 anonim válasza:
Előjátéknak az m1 közvetítését néztük hajnaltól, időnként izgattuk egymást magyar időkkel, riposttal. Magyar Hírlapot olvastam hangosan és amikor már nem bírta a párom belecsaptunk a fidesz.hu-ba. Nem volt megállás, kurucinfom2m3m4m5m6m7m8m9tvcsoportsztereóban. A csúcs közelében jött tömjénzsótéskósalali én éreztem, hogy ennyire még sose volt jó. Hogy is mondjam..a föni megjelenésekor, a győzelem bejelntésével egy időben én is győztem, mit győztem a mir űrállomásig lőttem mind a 100 millió utódomat. Szerinted mitől esett reggel?
5/26 anonim válasza:
Szavaztunk is, dugtunk is. Szuper nap volt. 26/F
6/26 anonim válasza:
Hát.. én elmentem! De nem szavazni :D
8/26 anonim válasza:
Berajzoltam egy farkat a szavazólapra, meg a barátnőmbe.
9/26 anonim válasza:
Ki az akit egy népszavazás szexuálissan befolyásol? Mellesleg érvénytelen lett a szavazás mert sokan poént csináltak belőle... A lényeg hogy nem változott semmit ugyanolyan aktív a szexuális életünk a párommal mint szavazás előtt ;) 22 L
10/26 anonim válasza:
Brusszel megakadja akadalyozni hogy a konnyuveru belga csajok magyaroszagra jojjenek. Tobb konnyen megrakhato belga csajt az orszagba.
Uzenjunk Brusszelnek hogy ok is megertsek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!