Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem vettem be tegnapi fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vettem be tegnapi fogamzásgátlóm (gestomix), de a betegtájékoztatóban írt teendők olyan radikálisak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha szedem tovább ahogy van és maximum védekezünk barátommal az jó? még 3 tabletta van

- A harmadik héten felejtett el bevenni egy tablettát

A következő lehetőségek közül választhat:

- Vegye be az elfelejtett tablettát, amilyen hamar eszébe jut, még ha ez azt is jelenti, hogy egyszerre két tablettát kell bevennie. Szedje tovább a tablettákat a szokásos időben. A tablettamentes időszak helyett folytassa tovább a következő csomag szedésével.

Valószínűleg menstruációs vérzése (megvonásos vérzése) lesz a második csomag beszedését követően, de jelentkezhet pecsételés vagy áttöréses vérzés is a második csomag szedése alatt.

2. Abba is hagyhatja a csomag szedését, és folytathatja a 7 napos tablettamentes periódussal (jegyezze fel, hogy melyik napon felejtette el a tablettát). Ha az Ön fix kezdőnapján akarja a következő csomag szedését elkezdeni, 7 napnál rövidebb tablettamentes szünetet tartson.

Most bevettem mait is meg tegnapit is egyszerre, és holnap folytatni szeretném, már 1 éve szedem egyébként

2013. ápr. 3. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül van ez írva a betegtájékoztatóba. Kövesd az utasításokat.
2013. ápr. 3. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Válts másmilyen tablettára
2013. ápr. 3. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy a radikális szó jelentésével? Én nem egészen vagyok benne biztos... Ebben mi radikális van???
2013. ápr. 4. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:

jó lehet kicsit túlzás a radikális szó, de nem akarom hogy felboruljom a menstruációm

inkább beszedem azt a 3 szem tablettát és védekezek ebben a pár napban utána meg úgyis megjön és a következő levélnél már ok lesz minden nem?

2013. ápr. 4. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
második válaszoló, hogy érted hogy váltsak tablettát?miért?
2013. ápr. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!