Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyfolytában átázik. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyfolytában átázik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sajnos/vagy nem sajnos,én csak spriccelve tudok elmenni,aminek az a következménye,hogy az ágy (vagy éppen ahol vagyunk) szarrá ázik,ezért mindig törölközőkkel kell szórakoznunk..viszont nagyon kellemetlen,mikor ezért kell abba hagyni..van vmi ötletetek hogy mit lehetne csinálni az ellen hogy az ágy ne ázzon el,de törölköző ne kelljen?:)

köszi

2016. okt. 2. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Fuu! Jó kérdés, én még sose spricceltem, így nem tudom de így azt javasolnám, hogy úgy kezdjetek bele, hogy odateszitek a törölközőt és utána már nem kell azzal szórakozni
2016. okt. 2. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Édes jó istenem de szeretnék egyszer egy ilyen nőt magamnak legalább egy alkalomra, hogy megnézhessem milyen...

Biztosan nagyon tetszene...

Egyébként nekem sem jut semmi az eszembe.

28 / F

2016. okt. 2. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Gumis lepedő, mint a kórházban.
2016. okt. 2. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi a lepedő alá egy erősebb, lépésálló fóliát rakunk. Ami lényegében mint egy gumis lepedő funkcionál 😃.Néha rendesen lubickolni tudunk 😎
2016. okt. 2. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Gumilepedő,egy olcsó szivacs a földre,egy műanyag takaró/lepedő az ágyra,csak letakarod xex előtt aztán utána meg összecsomagolod.
2016. okt. 2. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
5" azért azt is ki kell mosni, de legalább a kárpit nem ázik el, s nem megy tönkre :-D
2016. okt. 2. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:

1es köszi, de te sose szoktal spontán szexelni a barátoddal/barátnőddel csak mert olyankor az ember nem készíti elő..meg ugye a törlközővel az is a baj h fixen mosni kell minden nap mert annak van egy szaga azért...

2es elhiszem :D barátom is imádja

2016. okt. 3. 06:12
 8/9 A kérdező kommentje:

ezek a műanyag fóliák stb nem zörögnek stb ahogy mozog rajta az ember?csak mert az is elég kiábrándító tud lenni..

amúgy köszönöm a válaszokat :)

2016. okt. 3. 06:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem zörög, ha ráteszel 1 lepedőt! Aztán mosás azt is!
2016. okt. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!