Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen érzés amikor gumival élveznek el bennetek?
Anélkül azért jobb, de az is biztos, hogy sokkal kellemesebb gumival belém élvezni, mintha kihúzza és a hasamra veri. Akkor olyan haszontalannak érzem magam, kiverni nélkülem is tudja, akkor minek szexelünk?
Egyébként nem érzem, hogy az orgazmus közben mi történik, se gumival, se anélkül, csak a párom testének egyéb reakcióit szeretem olyankor. Gumival előnyös, hogy utána kevesebbet kell takarítani.
Kérdező.
Elfelejtettet kiírni,hogy kort is írjatok.
Mert majdnem minden tapasztalatlan pelyhedző
(p)öcsű fiúcska kéri,a válaszadó lányoktól a korukat.
Csak tudnám,hogy mi értelme?
Választ akarnak vagy kor alapján szűrik ki,hogy kinek írhatnak privátot.
Jobb szeretem ha gumival elvez belem, igy legalabb nem folyik belolem 3 napig a cucc....
Amugy semm kulonbseg az erzetben. (32N)
Eddig csak úgy szexeltem,hogy a férfi gumit húzott, szóval azt nem tudom, hogy gumi nélkül milyen érzés ha elmegy bennem. Gumi nélkül viszont csak a páromon veszem észre,hogy elment, vagy esetleg néha érzem, ahogy lüktet.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!