Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírás, szorongás együttlét közben/után?
Figyelt kérdés
A barátommal sokszor szokott olyan lenni,hogy amikor együtt vagyunk,rám jön hirtelen a sírás,nehezen kapok levegőt és ez a hangomon is hallatszik, remegek.Eszembe jutnak a vele kapcsolatos rossz dolgok,emlékek, de csak pont akkor, erőteljesen.Nem direkt gondolok rájuk.Volt amikor erőltette,hogy szopjam le,de én nem akartam és emiatt is elsírtam magam,mert erőltette.Mi bajom van?2016. okt. 2. 08:28
1/5 anonim válasza:
Az, hogy egy tirpák a barátod, ennyi. A szeretkezésnek arról kéne szólnia, hogy olyan dolgokkal szereztek örömet egymásnak, ami mind a kettőtöknek tetszik, mindkettőtök szeretné. Ez amúgy már szinte nemi erőszak kategória, hogy erőlteti, hogy orálozd le, és elsírod magad. Itt a gondok nem veled vannak, hanem azzal az érzéketlen hülyével, akivel jársz..
2/5 anonim válasza:
Csak annyi hogy vele vagy még,persze ha gumino vagy nincs beleszólásod ,de másként nem lehesz olyan rossz nő hogy vele maradj.Miert alacsonyítod le ezzel a nőket?
3/5 anonim válasza:
Semmi bajod. Most. Majd lesz, ha nem zárod le. Nekem hasonló "szerelmem" volt egyszer 8 hónapig. A következő pasimat másfél évig nem tudtam orálisan kényeztetni, annyira elment a kedvem tőle. Szerencsére türelmes volt, nem feszegette a problémát, így a későbbiekben kamatostul visszakapta az elmaradásaimat. Mára a férjem és imádom kényeztetni mindenféle formában. Természetesen vissza is kapom.
4/5 anonim válasza:
Nem kéne együtt lennetek ennyi az egész. Miért kell ennyire életképtelennek lenni, hogy olyan valakivel vagy akivel nem kéne?
Itt nem a pasid a hibás, mert ő ilyen és kész. Ilyeneknek is kell lennije el kell fogadni. Viszont a választás a tiéd, hogy vele vagy-e vagy sem. Gáz vagy ne haragudj. Ennyi.
5/5 anonim válasza:
Mert idióta vagy, amiért nem hagyod ott azt a pötsöt.
Az én exem is erőltette a szpást, így a mostani sajnos szív emiatt, mert nem tudom neki megadni - még. Ő türelmes, de én érzem rosszul magam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!