Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sírás, szorongás együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírás, szorongás együttlét közben/után?

Figyelt kérdés
A barátommal sokszor szokott olyan lenni,hogy amikor együtt vagyunk,rám jön hirtelen a sírás,nehezen kapok levegőt és ez a hangomon is hallatszik, remegek.Eszembe jutnak a vele kapcsolatos rossz dolgok,emlékek, de csak pont akkor, erőteljesen.Nem direkt gondolok rájuk.Volt amikor erőltette,hogy szopjam le,de én nem akartam és emiatt is elsírtam magam,mert erőltette.Mi bajom van?
2016. okt. 2. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy tirpák a barátod, ennyi. A szeretkezésnek arról kéne szólnia, hogy olyan dolgokkal szereztek örömet egymásnak, ami mind a kettőtöknek tetszik, mindkettőtök szeretné. Ez amúgy már szinte nemi erőszak kategória, hogy erőlteti, hogy orálozd le, és elsírod magad. Itt a gondok nem veled vannak, hanem azzal az érzéketlen hülyével, akivel jársz..
2016. okt. 2. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Csak annyi hogy vele vagy még,persze ha gumino vagy nincs beleszólásod ,de másként nem lehesz olyan rossz nő hogy vele maradj.Miert alacsonyítod le ezzel a nőket?
2016. okt. 2. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod. Most. Majd lesz, ha nem zárod le. Nekem hasonló "szerelmem" volt egyszer 8 hónapig. A következő pasimat másfél évig nem tudtam orálisan kényeztetni, annyira elment a kedvem tőle. Szerencsére türelmes volt, nem feszegette a problémát, így a későbbiekben kamatostul visszakapta az elmaradásaimat. Mára a férjem és imádom kényeztetni mindenféle formában. Természetesen vissza is kapom.
2016. okt. 2. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
29%

Nem kéne együtt lennetek ennyi az egész. Miért kell ennyire életképtelennek lenni, hogy olyan valakivel vagy akivel nem kéne?

Itt nem a pasid a hibás, mert ő ilyen és kész. Ilyeneknek is kell lennije el kell fogadni. Viszont a választás a tiéd, hogy vele vagy-e vagy sem. Gáz vagy ne haragudj. Ennyi.

2016. okt. 2. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert idióta vagy, amiért nem hagyod ott azt a pötsöt.

Az én exem is erőltette a szpást, így a mostani sajnos szív emiatt, mert nem tudom neki megadni - még. Ő türelmes, de én érzem rosszul magam emiatt.

2016. okt. 4. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!