Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos a legtöbb nővel rossz számomra a szex a farkam méretei miatt. Izgalmi állapotban 19,5 cm a hosszúsága, a kerülete 13,5 cm, átmérője 49 mm. A makkom hosszát is megmértem, az 40 mm. Kényelmetlen sok nőbe behatolnom, panaszkodnak, hogy fáj, óvatosabban csináljam, lassabban. Eléggé el tud rontódni az együttlét akkor, amikor kiderül, hogy ez sem jó, az sem jó, így is fáj, úgy is fáj.

2016. okt. 1. 11:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd tényleg nem kellemes ha egy pénisz a méhszájat bökdösi mert nagyon tud fájni és az se kellemes ha annyira vastag hogy szétfeszít. Mert fáj! Legalább te vagy az élő példa hogy nem a méret a lényeg. Viszont biztos van olyan nő aki a nagyot és a vastagot szereti csak még nem találtál rá. 22 L
2016. okt. 1. 11:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Vágj le belőle
2016. okt. 1. 11:56
 3/15 anonim ***** válasza:
csak 19.5? ezzel a mérettel ide mersz jönni? 25 alatt kiröhögnek.. najó csak vicc, de vannak olyanok akik kifejezetten a nagyot szeretik, ilyenkor amugy ők hol vannak? tudjátok, akiknek nem számit a méret de nagy és vastag legyen
2016. okt. 1. 12:07
 4/15 Deflohelp ***** válasza:
Próbálj egy kis törülközőt kötni a péniszed tövéhez.
2016. okt. 1. 12:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de azok a nők, akik már szültek, azok ilyen szempontból szóba jöhetnek nálad. Én pl. annyira kitágultam szülések óta, hogy komolyan szenvedek a kisebb hímvesszőjű férjem mellett, pedig szülések előtt tökéletesen passzoltunk. Szóval ha nem vagy túl fiatal, keress olyat, aki már szült.
2016. okt. 1. 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Kell. A seggembe jó lenne ;)

17/L

2016. okt. 1. 14:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Miért jó az, ha törülközőt kötök a tövéhez?
2016. okt. 1. 14:20
 8/15 A kérdező kommentje:
6-ik válaszolónak: undorító vagy!
2016. okt. 1. 14:21
 9/15 A kérdező kommentje:
5-ik válaszolónak: Aha, tehát feküdjek le egy olyan nővel, akinek feltehetőleg van már férje, gyereke? Ez ám a tanács!
2016. okt. 1. 14:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy van férje! Tudod hány egyedülálló fiatal anyuka van??? de szerintem te még ehhez nagyon fiatal vagy
2016. okt. 1. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!