Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható, hogy a barátnőm nem hagy a punciján egy kis szőrt hiába kérem?
Ne haragudj de az az Ő teste . Ne keljen már elvárásoknak megfelelnie . Legyen olyan amilyennel Ő komfortosan és jól érzi magát a saját bőrében .
N
Én egyszer borotváltam le pasi miatt.
Soha többet.
Se nyalni se dugni nem tudott. Arra az 2 percre minek...
Szóval én testem úgy csinálom, ahogy nekem jó.
Ő is így van vele...
Nagylány már, nem? El tudja dönteni saját maga, mit csinál a szőrével.
Gondolom, te is magad döntesz a hajviseletedről, a szakálladról és egyéb szőrzetedről. Vagy megmondja neked más?
Hogy elfogadható-e, azt te döntöd el. Mi nem tudjuk elfogadni helyetted. Ha te nem tudsz elfogadni egy nőt, aki maga dönt a testápolásáról, akkor ne élj vele. De olyan nőt aligha fogsz találni, aki megfelel az elvárásaidnak.
Nem értem miért lettem lepontozva, ezek szerint mindenkinek az a fontos hogy ne a párja, hanem idegenek lássák szépnek a punciját.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!