Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj vagy furcsa, ha lányként ilyenekre vágyom?
Figyelt kérdés
Pl ilyenre, hogy akár a kezeimet odakötözik a bokámhoz és "nem hagynak békén" és már azt se tudom hol vagyok, annyi orgazmusom volt és csak utána dugnak meg2016. okt. 2. 08:21
1/14 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy, mennyi szexuális tapasztalattal rendelkezel.
Mert ha még alig volt partnered, akkor a tested sem ismered igazán, és lehet rosszul sülne el.
2/14 anonim válasza:
De bajnak nem baj, csak előbb szerezz tapasztalatot.30 éves korod körül már érthetőbb lesz az effajta vágyad.Ha eddig volt az életedben egyetlen kis páviángyerek, akkor lehet inkább várj még ezzel.
3/14 A kérdező kommentje:
Még csak 2 éve vesztettem el a szüzességem, az akkori barátommal, aki a kikötözédt nem kicsit preferálta, gondolom ő szerettette meg velem
2016. okt. 2. 08:29
4/14 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom, lehet ilyen beállítottságú vagy.
Én 30 évesen, jelenlegi élettársam mellett jöttem rá, mire vágyom.Nekünk fantasztikusak az együttlétek, imádom a segédeszközöket, imádom a kötelet, megőrülök a vad szexért.És mellette jöttem rá, hogy mindig minden kapcsolatomból ez az ami hiányzott.Nem szeretem a romantikus maszatolást, a kőkemény b..... szeretem.
5/14 anonim válasza:
Ja, és ha így élvezed, akkor bele se kezdj egy álmodozó, tesze-tosza hapsival, mert az neked csak kínlódás lesz.
6/14 anonim válasza:
Keres magadnak egy igazi férfit és a többit majd meglátod.
7/14 anonim válasza:
nem vagy egyedül ezzel a vágyaddal. A gúzsba kötés nagyon izgató: [link]
10/14 anonim válasza:
Neked mi bajod van #10-es?Este nem volt semmi, vagy mi van?!
Ne hallgass rá kérdező, a vágyaink nem egyformák.Ja, nem mindenki olyan prűd mint az okos #10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!