Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az új barátnőmnek van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátnőmnek van egy furcsa szokása. Abban a pillanatba, hogy elélvezek, abbahagyja az izgatásomat (ez nem olyan kellemes nekem). Miért van ez?

Figyelt kérdés

Orális végén is ezt csinálja, meg szex közben is. Mindig mondja, h nem élvezhetek el addig amíg ő nem.

Ha már érzi h el fogok menni, gyorsan kiveszi. Ilyenkor van már, h "késő" és elélvezek, de nem engedi ilyenkor h visszarakjam v verjem magamnak sőt még le is csesz amiért hamar elmentem.

Ezzel csak az a baj, h így az orgazmus nem "igazi". Biztos tudják páran miről beszélek. Kifolyik, de nincs meg az az élvezet. Ráadásul utána ugyanolyan kiéhezett vagyok a szexre mint addig, csak még rendkívül frusztrált is.

Egyedül akkor van rendes orgazmusom ha jó sokáig bírom, és egyszer-kétszer már elélvezett szex közbe. Vagy ha épp orgazmusa van.

De nem csak szex közben csinálja ezt, hanem orálisnál v kézimunkánál is. Annyira tudja h mi a gyengém, van h tényleg 5-10 perc alatt elmegyek. Más csaj örült ennek, h nem kell annyi ideig szopni, de ő így "büntet".

Persze eleinte még volt, h nem érdekelt és folytattam magamnak h jó legyen.. Ebből lett aztán h néha lefogott, aztán meg kikötözött.. pluszba még durci és jópár napig nincs szex.. mostmár ott vagyok h jobb ha hagyom, mert a köv. alkalommal csak még rosszabb lesz...

Már próbáltam vele beszélni erről de azt mondja, h inkább kicsit gyakoroljak önkontrollt v próbálkozzak h tovább bírjam. Merthogy ez az én érdekem is, hogy hosszabb legyen egy menet, nem csak neki jó az.

Végülis igaza van, és én se szeretem h hamar elmegyek, csak ez a megoldás nekem nem túl kellemes.

2016. szept. 24. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem kretén a nőd

Biztos kitettem volna amiért ennyire önző mivel én nem a saját élvezetemre hajtok

Hany eves a nőd?

23/F

2016. szept. 24. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Próbálja megoldani azt a dolgot amit neked kellene.

Magadnak is rajt kellene lenni ezen az ügyön, ő szerintem ezzel csak segít és szerintem a legjobb amit tehet - még ha van amikor késő és már elsültél.

Ahogy olvasom neked tulajdonképpen az a gondod, hogy gyakran túl hamar elmész, de neked ez így jó és meg vagy sértődve ha a párodnak nem...

2016. szept. 24. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy barátnőd, de hogy nem szerelemmel szeret, hanem csupán technikailag, az is igaz.
2016. szept. 24. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Jézusom....én ilyen emberrel nem tudnék együtt lenni, ha ezt csinálná és még beszélni sem lehet vele.

Undorító, dobd a francba, ha nem akarod, hogy kénye-kedve szerint szórakozzon veled.

2016. szept. 24. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
6%

5-10 percig bírod? És ennyi idő alatt ő nem képes elmenni?

"Hát, édesem... Ugyanannyi időd volt rá, mint nekem."

2016. szept. 24. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kettőn áll a vásár.

Ő bunkó, mert nem hagy elmenni, te meg képtelen vagy segíteni azon, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Igen, tényleg bunkóság, hogy nem enged elmenni, de gondolj már bele az ő helyzetében, hogy ki tudja mióta nincs orgazmusa szex közben, mert te mindig elmész.

De mindenre van megoldás, csak ahelyett, hogy megoldanátok, inkább kínlódtok egymással.

Szex előtt juttasson el más módon a csúcsra, utána pedig te juttasd el őt másképpen a csúcsra, így ő is elmegy, te pedig mivel te is elmentél, így tovább bírod a szexet és szex közben vagy ő vagy te ingerelt a csiklóját.

Vagy ha éppen nem is mész el szex előtt, de ha ő igen, illetve izgatva van a csiklója, akkor azzal nagyon hamar el lehet menni.

A párom is ilyen hamar elmenős típus, több, mint 10 év alatt nem tudott változni, mert ő ilyen, elfogadtam, de nem is jelent gondot, mert az előbb írt példákkal egy gyors menet alatt is mindig van orgazmusom, illetve ezekkel a praktikákkal el lehet nyújtani az ő élvezetét is, ezáltal olyankor meg hosszabb az együttlét és az orgazmus is többszörös!

2016. szept. 25. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan vagy az ágyban mint a kérdésedben, akkor nem csodálkozom... Csak magadról meg a te orgazmusodról beszélsz, arról nem hogy te mit csinálsz, hogy neki jó legyen... Nem tűnik számodra túl fontosnak az ő orgazmusa. Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg szex előtt őt is kielégítsd, vagy ha túl hamar elmentél akkor kárpótold valahogy ahelyett, hogy magadnak folytatod?

Amúgy meg lehet benne egy csöppnyi dominancia, nem tudom hogy nem tűnt fel ez neked. Bár az ilyet meg szokás beszélni előre, de ha ő nem teszi, akkor te is szóba hozhatod.

2016. szept. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!