Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is furcsa ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gras Mikleorándó kérdése:

Szerintetek is furcsa ez?

Figyelt kérdés
A barátnőm zsidó. Én meg arab. Persze mindketten félig! Neki is az apja, nekem is az apukám. Az apja mondjuk magyarországi születésű, az enyém nem, már itt van lassan 40 éve... Igaz, a zsidóságot mint vallást anyukától lehet örökölni a zsidóknál, de a géneket akkor is erősebben kapjuk az apánktól. Én imádom! Én hiszek abban, hogy a jelenlegi háború, és a teológiai - politikai helyzet nem csak egy határ, egy elválasztó vonal, hanem egy híd is lehet köztünk! Mindketten elítéljük ezt a dolgot. Nem sok embernek mondtam el, hogy zsidó-arab kapcsolatunk van! De akinek megmondtam, kikerekedtek a szemei. Egyrészt azért, mert minden zsidót utálnak irigységből az ő sikereik miatt, másrészt azért, mert azért mégis furcsa párosítás. Csak érdekel a véleményetek, bár nem számít senkié. mégis szívesen olvasgatnám. Őszintén, szexuális engem még izgat is hogy zsidó... Most nagyon perverzül megfogalmazom! Imádom hogy a zsidó p*uncija ér hozzám, és összekeveredik velem... Ugyanez volt régen a románokkal is, bár azt ma már nem találom vonzónak. Lehet, hogy a párom miatt :) Olvastam erről, az emberek jó része szereti ha nagyon különbözik tőle a párja! Ez az izgalmas, "újdonság" :) Nektek mi a véleményetek a témáról? Köszönöm.
2016. szept. 30. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
E kapcsolatnak nem lesz,lehet jó vége! Majd csak emlékezz idővel e szavakra, bármit mondasz is most!
2016. szept. 30. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Bírom az ilyen nagyot mondó alaptalan semmi válaszokat :D ... Ugyan mégis mi lenne a rossz jövő? Döbbenet milyen emberek vannak xd...
2016. szept. 30. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem úgy neveltek, hogy ne az alapján ítéljek meg másokat, hogy mi a vallásuk, bőrszínük, szexuális irányultságuk, nemzetiségük stb. Ideológiákkal lehet nem egyet érteni, de egy fajhoz tartozunk. Így nekem egyáltalán nem fura, vagy rossz, ha szeretitek egymást és boldogok vagytok, akkor mindent bele.
2016. szept. 30. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

"a géneket akkor is erősebben kapjuk az apánktól"

És nem! :) Itt erős tévedésben vagy. Az, hogy ki mit örököl apukától, anyukától milyen lesz a genotípusa (amit tovább tud örökíteni) és milyen lesz a fenotípusa ami megjelenik rajta, az nem ilyen egyszerű.

Ha mindkettőtök apukája a közel-keletről származna, mondanám, hogy hasonlatosabbak vagytok egymáshoz, mint ahogy azt most hiszed. Egy izraeli arab és zsidó közt genetikailag elég kevés különbség van. OK, van mert a zsidóság sokáig elég zártan házasodott és nem nagyon vegyültek más népekkel, most sem mindenki nyitott, de ha ugyanonnan származnak akkor több bennetek a közös, mint benned és pl. egy olasz csajban. :)

Az, hogy honnan származtok az annyira mindegy.

Ha szereted, és ő szeret, akkor sok boldogságot. :)

2016. szept. 30. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha jól megvagytok, legyetek boldogok:)

A többi nem számít.

2016. szept. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!