Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Történt már olyan, hogy valaki azért nem feküdt le veletek, mert nem volt neki elég nagy a melletek?
Valószínű,nem arra gondoltam,amikor már le vannak vetkőzve. Ettől függetlenül valószínű,hogy még igen sok mindent nem láttál.
Köszi, második kommentelő! Hasonlóan látom:)
Nézd, ha egy férfinek nem tetszik a kis mell, akkor nyilván nem fog velem ismerkedni, tehát el sem jutunk odáig, hogy felmerüljön a kérdés. Ha meg már ott tartunk egy kapcsolatban, hogy lefekszünk egymással, akkor már nem hiszem, hogy visszakozna bármelyik férfi. Így értettem a válaszomat (egyes voltam).
Azt tudom csak elképzelni, hogy agyontömött szivacsos melltartóban látja csak a férfi a nőt, aztán amikor leveszi az E kosarasnak látszó cuccot, akkor kiderül, hogy csak két pattanás van a helyén. Na, ebben az esetben el tudom képzelni, hogy csalódott lesz, és elmegy a kedve az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!