Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy az izmos férfiak nem vonzóak? Ennek az állításnak épp ellenkezőjét tapasztalom.
Mert az egobooston kívül semmi értelme az izompumpálásnak.
Tévhit, hogy a gyúrástól férfiasabb lesz valaki.
Nem jönnek be az konditeremben nevelkedett férfiak, nagyon kiábrándító tud lenni, amikor én előbb beszerelek egy villanykörtét, mint ő a 60 centis karjaival. 24L
# 11
Akkor sok sikert a befőttesüveggel:)
Elárulok valamit csajok.
Az ilyen testért is kell dolgozni, edzeni, csak épp az ilyet el lehet érni szteroidok nélkül is, ennyi a különbség. És ha valakinek ez nem jön be, szerintük ez nem "férfias" azoktól elnézést, van ilyen. Csak azt akartam illusztrálni, óriás különbség lehet a kigyúrt test és "kigyúrt" test között. Peace
Láttam a facebookon azt a reklámot, ahol a kutyákat pasikkal akarták örökbe fogadtatni. Pl. ez egy a sok közül. Érdekesmód sok-sok 20 éves korosztály írogatta, hogy szívesen hazavinné a srácot, volt olyan is aki kicsit mélyebben ment bele a témába.
Persze olyan srácok voltak, akik amúgy jó felsőtesttel rendelkeznek... Szóval azért ez így önmagában kijelenthető, hogyha valaki jól néz ki, férfi létére, ha mást nem de szexet könnyen szerez.
Nem azt mondom, hogy minden nőt megtud dugni, de dögivel vannak olyan csajok, akiknek egy-egy menetre bőven belefér egy sármos izmos pasi.
Ellenben egy szimplán átlagos pasi, sokkal nehezebben hívja fel magára a figyelmet.
Az én férjem magas, vékony, széles vállú, szívónak mondanám. Az első nagy szerelmem is egy magas, vékony pasi volt. Ha jól belegondolok, a kettő közti próbálkozásaim is hasonló férfiakból tevődött ki.
Rám nem igaz, hogy azok tetszenek, akik extrán izmosak.
Valóban a természetes izomzat kirajzolódása izgató, amikor mondjuk játszik a 70 kilós kutyával, kerti bútort pakol vagy fát vág. Arról meg ne beszèljünk, milyen izgató, ahogy megemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!