Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki szexelt már a főnökével...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szexelt már a főnökével ott hogy kezdődött a románc?

Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyre jobban bírom a fazont:DD

Szívem szerint munkaügyben ráírnék, de ezek után nem merek :D

2016. szept. 27. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyébként miért vagytok meglepve? Nem ritka ez.

Eleve a férfi magasabb pozícióban van. Ez azt az ösztönt eleveníti fel, hogy a nő gyenge, a férfi erős.

Ha emellé még jó dumája is van, akkor tényleg nem lehetett nehéz dolga.

2016. szept. 27. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem semmi! :)
2016. szept. 27. 21:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát felsorolt mondjuk 8-10 esetet és írja, hogy 3 évig csinálta ezt. Az szerintem egyáltalán nem sok. Négyhavonta egy, és nem hisztek neki? :D Főleg, hogy ilyen körökben a nők borzasztó könnyűvérűek.
2016. szept. 27. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Én sem értem, mit nem lehet ezen elhinni. Pont a gyakorit sírják-ríjják tele, hogy csak a jó kocsira buknak a csajok, attól rögtön lecsusszan a bugyi. Nekem akkor jó kocsim volt, ügyvezető voltam, tehát amúgy sem okozott gondot a csajozás. Egyszer sem jutottam el úgy a diszkóban a bárpultig, hogy valaki be ne mutassa nekem a barátnőjét. Jó, igaz, összesen vagy négyszer voltam diszkóban, de akkor is! :P Most ezt szorozzátok fel még a hierarchikus viszonnyal, a reménnyel, hogy kivételezni fogok vele (is), illetve azzal, hogy még jól el is kentem őket, és ez bizonyára köztudomású volt, egyértelmű, hogy kibeszélték a méretem és az állóképességem. Ennyi... Lehet irigyelni, bár azóta közel sem megy ilyen jól a sorom. Sokszor gondoltam arra, hogy másképp kellett volna csinálni, de végül mindig arra jutok, hogy igen, még több nőt meg kellett volna dugni! Sok ziccert kihagytam így is... :D
2016. szept. 27. 21:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Mekkora ro#adék vagy te :D Remélem visszakapod.
2016. szept. 27. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Nem r*hadék :D

Miért, ha megkínálnak szilvával és elutasítod, de közben szereted a szilvát, akkor kivel csesztél ki? :D

2016. szept. 27. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
De az! Kihasználta őket. Előleg-azért tenni kell. Reményt keltett bennük,hogy kivételezettek lesznek.....De valahol megértem,élt a lehetőségekkel. :D
2016. szept. 27. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:
46%

Végülis kivételt is tett velük, nem? :DDD

Behalok :DD

2016. szept. 27. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Az előleges az pont egy roma csaj volt, és még rohadtul nem dolgozott annyi érőt, amennyit kért. Meg persze nem így egy szóban történt, de ez lett a vége. A harmadik eljövetelénél kezdett gyanús lenni, hogy nem is a pénz miatt jár már ide. A kivételezés meg nem is nagyon tudott lenni, mert nem én voltam a közvetlen irányítójuk, én az ún. válákozó voltam. :) De egyébként lehet sajnálni őket, de ha én nem dugom meg aznap őket, akkor megdugja más, elég kevés olyan pozícióban volt dolgozóm, ahol elvárás lett volna a 8 általános. Volt egy darabig egy analfabéta brigádom is, de azokhoz nem nyúltam egy ujjal sem...
2016. szept. 27. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!