Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem bevenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót tegnap este. Cipromix fogamzásgátlót szedek, most kezdődött az első hét, és a második tablettát elfelejtettem bevenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy benne vagyok-e a 12 órában, mert rendszertelenül szedem, van, hogy 19:00-kor, van, hogy kicsit később, és most reggel 9:05-kor vettem be. A következő héten ajánlott a védekezés, vagy ettől még nem lehet nem kívánt terhesség?

2016. aug. 18. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a betegtájékoztatót (neten is fent van)! 12 óra felett vagy, 1. héten.. itt inkább 2 hétig kell gumi!
2016. aug. 18. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és a szünetben se voltál védett!
2016. aug. 18. 09:32
 3/6 A kérdező kommentje:
és, itt akkor nem számít, hogy 8 hónapja szedem ezt a gyógyszert? nem nyújt ilyenkor védelmet? köszönöm a válaszod!
2016. aug. 18. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A 8 honap akkor szamit, ha tudod normalisan szedni. Te nem tudod, igy a szunetben sem voltal mar vedett valoszinuleg (1 tabletta ki tudja mire volt eleg), ezutan meg en min. 2 hetig vedekeznek mashogyan, es utana meg erot vennek magamom es elkezdenem rendesen szedni (ezt ertem arra hogy a sajat bevallasod szerint szeded rendszertelenul - ez ilyen eros gyogyszer mint a cypromix mellett komoly karokat okozhat).
2016. aug. 18. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az időtartam sose számít, egy szem kimaradása is elég hogy terhes legyél, keresztfiam így fogant meg, 6 év szedés után első héten kimaradt egy szem a barátnőmnek... Sose lehet tudni mit okoz, főleg az első héten, ugyanis ha ilyenkor marad ki akkor a szünetben sem védett már.

Cypromixnél amúgy is mellékhatás a fogamzásgátlás mert hormonkezelésre való.

2 hétih gumi és 2 hét múlva teszt!

2016. aug. 18. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én us ezt szedem, attól hogy hormongyógyszer, még kiválóan véd FELTÉVE ha normálisan van szedve! Én a helyedben ebbe a hónapba kiegészíteném más módszerrel is! Állíts ébresztőt akár, de rendesen szedd, ez nem egy tik - tak!
2016. aug. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!