Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok egy ilyen lányra?
Szórakozóhelyen megismertem egy huszonpár éves lányt. Szőke, vékony, helyes, jó alak, kivéve mell de még így is jó csaj. Pár nap mulva feküdtünk le először. Jó volt, nem volt semmi probléma. Kb 2 hét után, orális szex volt éppen, a végén a szájába mentem el és a szájában a spermával egyre közeledett felém egy elég furcsa arckifejezéssel mintha meg akarna csókolni. Amikor már csa pár centire volt tőlem elhúzodtam és arra gondoltam, hogy ez a nő tényleg beleköpte volna a spermát a számba. Ettől kissé bepöccentem, hogy ilyet simán megcsinálna és utána vigyorogna a képembe. Szerintem ő nem sejtette de ha megtette volna annak durva következménye lett volna.
Nem csináltam nagy ügyet a dologból de azért megjegyeztem.
Kb 1 hét múlva szex után elkezdi suttogni a fülembe, hogy ő aids-es. Azt gondoltam, hogy nem igaz csak szemétkedik de újra felb...ta kicsit az agyam a butaságával. Tovább bizonygatta hogy ő már pedig aids-es. Innentől flúgosnak gondoltam a csajt és pár hét múlva szakítottunk. Kiderült, hogy egyikünk sem aids-es.
Kérdés. Ilyen helyzetben a nők tudatában vannak, hogy hajszál választja el őket attól, hogy durván át legyen rendezve a képük? (ettől egyébként csak a következmények tartottak vissza) Vagy azt hiszik bármit csinálhatnak mert érinthetetlenek?
Mivel másabb ha a lány szájába kerül??
Ezt áruld el nekem!
Vagy nem szoktál rendesen fürdeni?
Ezek szerint ahhoz, hogy a lány szeresse a saját nedvét, leszbikusnak kell lenni?
A szereti és a nincs vele baja közt különbség van.
Az nagyon gáz és durva, ha valaki egy olyan betegséggel "viccel", mint az AIDS. Buta, primitív, gyerekes csajra utal, aki nincs tisztában a helyzet komolyságával. Érthető, ha valaki nem akar egy ilyen agyi szinten lévő csajjal bármiféle kapcsolatot.
Az viszont, ha mondjuk lenyeli a spermádat, és utána akar megcsókolni, azon nem kéne problémázni. Azt viszont nekem se venné be a gyomrom - nőként írom - , ha még ott a számban a sperma, és úgy akarnám lesmárolni a páromat mondjuk, az undi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!