Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogyan lehet kezdeményezni? Lányok, ti hogyan reagálnátok? Tolakodó, ha ilyenkor az ember fia ráhajt a lányra?
Tegnap az egyik buszpályaudvaron álldogáltam éppen és vártam a buszomat. Odajött hozzám egy csinos lány (nem plázacicás) és mosolyogva megkérdezte, h erről az állásról indul-e az a busz, amivel ő is haza akar menni. Mondtam, h igen, én is arra várok.
A lány nagyon tetszett, de nem akartam lerohanni se, meg szerintem tuti van valakije, úgyhogy nem beszélgettem vele tovább és ő se szólt már hozzám.
Normális válaszokat várok, köszönöm!
Apróság: Ne úgy indulj neki, hogy úgyis van valakije,
mert akaratlanul is befolyásol, és nem úgy fog rád nézni
a csaj, mint először :)
Köszi a válaszokat! :)
Elég negatív dolog ért a társkeresésben az elmúlt évek folyamán, ezért is nehéz pozitívan gondolkodnom ezzel kapcsolatban. Azon kívül nem vagyok nagy dumás sem, ha pedig tetszik a lány, még zavarban is vagyok és olyankor hadarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!