Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mitől függ, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mitől függ, hogy milyen fehérneműt viseltek?

Figyelt kérdés
Mire utal nálatok a bugyi fazonja?
2016. szept. 26. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazából a kényelmet helyezem előtérbe. Ha a kényelmet akarom társítani egy vonzó szexi darabbal akkor egy csipkével díszített fazont választok.. De nálam tényleg a kényelem a legfontosabb. ;) 22 L
2016. szept. 26. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Kényelem + nőiesség:) Szeretem a nőies darabokat (tanga, csipkés bugyik, stb.)
2016. szept. 26. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen a kenyelem :) a francia vagy a tanga bugyi az kedv kerdese :) de a kedvencek azok a csipkes darabok :)) 21L
2016. szept. 26. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a menstruációtól, éppen hova megyek, mit csinálok. Ha tudom, hogy szex lesz, akkor tanga, csipkés. Ha simán munkahelyre, vagy boltba, akkor tanga, ami kényelmes, vagy francia, attól függ milyen idő van, milyen ruhát veszek rá. Ha menstruálok, akkor meg szeretem, ha melegben van a nunim és felveszem a nagymama féle bugyikat, amik jól fednek és tapadnak mindenhol. :D
2016. szept. 26. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A mindennapokban a kényelem a legfontosabb, szóval a ma bugyi fazont hordom. Van egy szoknyám amit alkalmakkor veszek fel, az feszülős, ahhoz olyat veszek ami nem látszik. Meg ha kedveskedni akarok a páromnak vagy szexin akarom érezni magam akkor valami különlegesebbet.
2016. szept. 26. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig csipkés tangát hordok vagy franciát kivéve ha megvan, akkor jönnek elő a kopott mintás cicás bugyik:DDD 18/L
2016. szept. 26. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam csak a kényelem számít. Nincs külön fazonom eseményekre, a lényeg hogyha jól érzem magam benne szerintem jobban látszik, mintha feszengek mert kényelmetlen ilyen vagy olyan szempontból :) 20L
2016. szept. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!